Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grădină botanică și lac artificial în Cartierul Nufărul din Oradea

Primăria Oradea vrea să realizeze o Grădina Urbană în Cartierul Nufărul. În acest sens, a fost lansat în consultare publică pentru 30 de zile, în perioada 16.04 – 15.05.2024, proiectul investiției „Grădina Urbană Nufărul”.

 

Aceasta se dorește a fi un loc de atracție și recreere atât pentru orădeni, cât și pentru cei care vizitează orașul. Grădina Urbană Nufărul va fi un loc special de promenadă, cu o grădină botanică închisă, cu 15 zone amenajate distinct, cu un lac creat artificial și punerea în valoare a pârâiașului existent, care face legătura cu Peța.

Proiectul presupune și realizarea unei promenade suspendate, care va face legătura între Peța și Lotus. Accesul la această pasarelă se va face dinspre malul Peței, dinspre Trade Center și dintr-un turn de observație, care va fi amplasat în mijlocul acestui complex botanic și care va fi realizat pe o structură ușoară.

Orădenii care doresc să-și exprime părere cu privire la acest proiect o pot face completând chestionarul disponibil la următoarea adresă:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfj5DO9nJlAGYab3HApRvcB8E4kXWpZXp_apn4l-LVpy9YT1w/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Totodată, în data de 16.05.2024, se va organiza o întâlnire cu entitățile implicate în dezvoltarea locală (structuri asociative, reprezentanți ai societății civile, mediul de afaceri etc. ), în vederea semnării acordului de principiu pentru finanțare, cu scopul de a susține proiectul cu investiții ulterioare.

Acest proiect va fi depus spre finanțare prin Programul Regional Nord-Vest.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Printre companiile interesate de colaborări se numără NTT, Fujitsu, Panasonic, Sony, Canon, NEC, Hitachi, Yamaha, Pioneer, Toyota sau Yamaha, conform Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM).

Antreprenorii clujeni, așteptați de marile corporații în Japonia

Articolul următor
Comitetul European al Regiunilor (CoR) a votat raportul președintelui  Consiliului Județean (CJ) Harghita, Csaba Borboly, cu privire la problema marilor carnivore în Europa. 

Trimișii Ardealului vor să schimbe statutul urșilor și lupilor în UE

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share