Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

EBM PAPST a dotat un laborator de la IETI cu echipamente de ultimă generație

Pe baza unui protocol de colaborare între Facultatea de Inginerie Electrică și Tehnologia Informației (IETI) și Compania EBM-PAPST Oradea a fost dotat un laborator de electronică cu echipamente de ultimă tehnologie în valoare de 20.000 euro.

Întâlnirea dintre studenți și reprezentanții companiei a avut loc în data de 18 aprilie 2024, la Universitatea din Oradea.

Colaborarea dintre Facultatea de Inginerie Electrică și Tehnologia Informației Compania EBM-PAPST Oradea s-a dovedit una fructuoasă, cea din urmă susținând dezvoltarea viitoarei generații de ingineri pregătiți la Universitatea din Oradea, aceștia având posibilitatea de a face stagii de intership remunerate și de a realiza proiecte de diplomă în cotutelă cu specialiștii companiei. Printre altele, un factor important de care pot beneficia studenții universității orădene este efectuarea de către studenți a practicii de domeniu și de specialitate în cadrul companiei.

 Despre EBM PAPST

Grupul EBM-PAPST este o companie cu sediul central în Mulfingen, Baden-Württemberg, Germania fiind un lider global în producția de ventilatoare și motoare electrice. Compania are  peste 20.000 de produse în portofoliu.

În România, EBM-PAPST și-a început activitatea în Oradea, în decembrie 2017, ajungând în prezent la aproape 450 de angajați și o investiție de 25 milioane de euro. La finele anului 2023, EBM-PAPST a ajuns la o cifră de afaceri de aproape 65 de milioane de euro.

Compania a demarat noi proiecte ambițioase, dezvoltarea, atât al unui unui hub de cercetare și dezvoltare (R&D), cât și a unui hub IT.

Mulțumim partenerilor noștri pentru implicarea și susținerea viitoarei generații”, a afirmat șef. lucr. dr. ing. Adrian Burca, Directorul Departamentului Electronică și Telecomunicații.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Tinerii orădeni sunt invitați să se lanseze în afaceri - eveniment VSFA

Articolul următor
CapTTict

Universitatea Babeș-Bolyai va sprijini tehnologiile promițătoare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share