Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tinerii orădeni sunt invitați să se lanseze în afaceri – eveniment VSFA

Universitatea din Oradea deschide Aula Magna pentru toți tinerii orădeni care vor să se lanseze în afaceri. „Vreau Să Fiu Antreprenor” (VSFA), împreună cu Societatea Antreprenorială a Studenților de la Universitatea din Oradea (SAS-UO), organizează o conferință dedicată startului în afaceri.

 

Cosmin Sava, project managerul VSFA, aduce la Oradea doi antreprenori de succes din România. Numele lor este, deocamdată, secret, dar organizatorii promit că sunt adevărați lideri în domeniul afacerilor lor.

Evenimentul dedicat antreprenoriatului va avea loc luni – 22 aprilie 2024, ora10:00, în Aula Magna a Universității din Oradea.

„VSFA este cel mai cunoscut proiect de educație antreprenorială din România, proiect care își propune să aducă educația antreprenorială mai aproape de tineri și de nevoile lor reale”, spune organizatoarea evenimentului, ș.l. dr. ing. Mihaela Novac – de la Facultatea de Inginerie Electronică și Tehnologia Informației (IETI) a Universității din Oradea. „Aula Magna este deschisă tuturor celor interesați să facă antreprenoriat, dar publicul nostru țintă este, evident, în rândurile studenților Universității din Oradea. Încercăm ca, și prin astfel de evenimente, să-i sprijinim pe studenții noștri pentru a avea un start mai bun în viață”, a mai adăugat ș.l. dr. ing. Mihaela Novac.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Oradea face pași hotărâți în era digitală

Articolul următor

EBM PAPST a dotat un laborator de la IETI cu echipamente de ultimă generație

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share