Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Startup-urile se pot înscrie în Incubatorul de afaceri „Cresc Oradea Mare”

Circa două săptămâni mai la dispoziție startup-urile pentru a depunere cerere de înscriere în Incubatorul de afaceri ,,Cresc Oradea Mare”. Termenul limită de depunere a cererilor este data de 6 mai 2024, orele 23:00.

Sprijin pentru startup-uri 

Incubatorul de afaceri reprezintă structura creată pentru a sprijini dezvoltarea afacerilor aflate  la început de activitate. Participanții selectați sunt găzduiți în Incubatorul de afaceri pe o perioadă determinată de timp (ciclul de incubare), interval în care beneficiază de suport, servicii de consultanţă şi spaţii pentru birouri.

Alături de sprijinul logistic necesar demarării activității, Incubatorul oferă un mediu prielnic dezvoltării afacerilor, prin facilitarea activităţilor de networking, a transferului de know-how şi prin acordarea de sprijin în dezvoltarea de parteneriate.

Participanții selectați au ocazia de a participa la training-uri, seminarii şi conferinţe, de a primi  asistență în realizarea strategiilor de afaceri, în scrierea de proiecte necesare atragerii de  finanțare sau în alte domenii relevante.

Toate acestea au rolul de a susţine dezvoltarea acestora, astfel încât să poată ajunge la un nivel  de stabilitate și autonomie care să le permită părăsirea Incubatorului și funcționarea pe cont  propriu, cu șanse crescute de a face față mediului concurențial și de a supraviețui pe termen lung.

Ramona Irimeș

,,Incubatorul reprezintă o oportunitate pentru firmele selectate de a beneficia de suport în  vederea dezvoltării afacerilor prin accesul la servicii specifice etapelor de preincubare  (evaluarea potențialului ideii de afacere, consultanță asupra modelului de business), incubare (servicii administrative, networking, acces la laboratorul de cercetare, mentoring) și post incubare (identificarea de apeluri de finanțare naționale și internaționale și sprijin în depunerea  de aplicații)”, spune Ramona Irimeș, administratorul incubatorului. 

20 de chiriași în prezent

Incubatorul de afaceri ,,Cresc Oradea Mare” are în prezent 20 de chiriași care sunt mulțumiți de facilitățile cât și de condițiile oferite.

„Biroul din cadrul incubatorului de afaceri a fost pentru mine oportunitatea de a lansa acest business la nivel de județul Bihor! Este un mediu foarte plăcut și modern de dezvoltare a activităților și cu siguranță l-aș recomanda și altcuiva”, ne-a spus Cosmin Dinga, administratorul Archicez Art Studio.

Archicez Art Studio din Baia Mare este un birou de arhitectură și proiectare în domeniul construcțiilor. Firma realizează proiecte de construcții, arhitectură, rezistență precum și instalații, la case, blocuri, hale, cam tot ce ține de construcții civile și industriale. Totodată, realizează și partea de design interior și amenajări interioare.

„Incubatorul ne oferă sprijin în a consolida și crește startup-ul în plan regional, precum și un context favorabil de susținere reciprocă prin crearea unei comunități a firmelor participante la programul de incubare”, a precizat Tudor Beleuța, co-fondator Rastel.io.

Rastel.Io Solution oferă o modalitate smart, rapidă și sigură de a securiza bicicletele, dar și de a-i recompensa pe cei care ales micromobilitatea ca opțiune de transport sustenabilă.

Anita Tincău

„Biroul din incubatorul de afaceri reprezintă pentru mine un avantaj foarte mare, pentru că înainte lucram de acasă. Acuma pot să chem clienții la birou. Aceștia sunt foarte impresionați și de birou și de clădire, care este foarte ușor de găsit. Pentru mine  fost cea mai bună decizie când am ales acest birou. Aici avem un fel de colectiv, ne ajutăm între noi dacă este cazul”, a subliniat Anita Tincău, de la Aryadesing Hub.

George Gherman

George Gherman, CEO Solver for Problems, o companie care își propune să faciliteze accesul la oameni profesioniști în domeniu atât companiilor mari, care doresc rezultate garantate, cât și companiilor mici, care nu-și permit oameni cu competențe și cu rezultate, spune că este faină ideea unui astfel de incubator.

Informații despre condițiile și criteriile de eligibilitate pot fi consultate pe pagina incubatorului la adresa:

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

PORR Construct toarnă asfalt pe Centura Oșorhei. Stadiul lucrărilor: 65-68%

Articolul următor
Clădirea Anatomia este un loc cu semnificație emoțională profundă pentru orice student care pășește pe treptele sale încărcate de istorie.

Mediciniștii clujeni scot proiecte europene la foc automat

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share