Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Conferința Business Evolution ajunge, pentru prima dată, la Suceava

Road show-ul de conferințe Business Evolution cu tema ”Finanțare. Digitalizare. Management eficient”, ajunge pentru prima dată la Suceava miercuri, 24 aprilie 2024.

După succesul de la Oradea și Craiova, unde peste 300 de manageri și antreprenori au participat la Business Evolution, road show-ul de dezvoltare a afacerilor organizat de Doingbusiness.ro continuă cu ediția care va avea loc pe 24 aprilie 2024 la Suceava, la Hotel Mandachi, de la 8:30 la 13:30.

Principalul obiectiv al evenimentului care promovează soluții și idei, venite de la liderii și specialiștii celor mai performante companii, este de a explora soluțiile și resursele pentru dezvoltarea sustenabilă a firmelor din regiune, în contextul actualelor provocări.

Subiectele abordate la Suceava vor include finanțarea și digitalizarea companiilor, utilizarea AI în vânzări și marketing, noi soluții, strategii și tactici pentru dezvoltare și adaptare la cerințele în continuă schimbare ale clienților și ale pieței.

În acest context, road show-ul Business Evolution oferă răspunsuri și soluții relevante la cele mai importante întrebări și preocupări ale managerilor și antreprenorilor.

Evenimentul este susținut de doi Parteneri Instituționali: Camera de Comerț și Industrie Suceava, Patronatele IMM Suceava și Clubul de Afaceri In Business. Partenerul Principal este Raiffeisen Bank România, alături de Partenerii: Orange Business, Tudor Galoș Consulting, Valoria Business Solutions, Wise Money Fonduri Europene, Kompass Romania și DigiQuery. Partener de Mobilitate: Mercedes-Benz Romania. 

Programul evenimentului

Agenda conferinței include două sesiuni care abordează strategii pentru dezvoltare și prezentări practice după cum urmează:

08:30 – 09:00 – Înregistrarea participanților

09:00 – 11:00 – Strategii pentru dezvoltare, evoluția mediului de afaceri

  • Lucian Gheorghiu – Președinte Executiv, Camera de Comerț și Industrie Suceava;
  • Elena Zamcu – Director Departament Programe de Finanțare, CCI Suceava;
  • Liliana Agheorghicesei – Președinte, Patronatul IMM Suceava;
  • Cristina Agăleanu – Team Leader, IMM Moldova, Raiffeisen Bank România;
  • Cristian Turcin – Cloud, Colocation & Professional Services Product Manager, Orange Business.

11:00 – 11:30 – Pauză de cafea și networking

11:30 – 13:30 – How To…? – Prezentări aplicate și discuții interactive

  • Alina Ungurianu, Chief Executive Officer, Wise Money Fonduri Europene;
  • Elena Badea, Managing Director, Valoria Business Solutions;
  • Tudor Galoș, Senior Consultant, Tudor Galoș Consulting;
  • Dumitru Ion, CEO, Doingbusiness.ro și Kompass Romania.

Radu Soviani, cunoscut analist și jurnalist economic, va modera discuțiile despre soluțiile de finanțare, evoluție și transformarea digitală sustenabilă, creșterea și extinderea ariei vânzărilor, impactul AI în business, dar și aspecte specifice mediului de afaceri local și regional.

„Zona de nord-est a țării are un potențial economic semnificativ. Subiecte precum digitalizarea, soluțiile de finanțare, soluțiile pentru creșterea vânzărilor sau pentru motivarea angajaților sunt câteva dintre subiectele care au determinat peste 170 de manageri si antreprenori să își rezerve un loc la eveniment.

De aceea ajungem cu caravana Business Evolution pentru prima dată la Suceava pentru a prezenta soluții testate, validate și aplicabile imediat pentru finanțarea și creșterea sustenabilă a afacerilor”, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro și Kompass România, organizatorul evenimentului.

Imagine de la Business Evolution Oradea FOTO: DAN BIRTA

Participarea la Business Evolution este o oportunitate pentru toți membrii din conducerea companiilor, precum și pentru managerii departamentelor de dezvoltare, IT, vânzări, marketing care vor putea face schimb de idei pentru împărtăși cele mai bune practici și a asculta specialiștii și experții invitați ca vorbitori.

De asemenea, conferința le va oferi participanților oportunitatea de a relaționa cu alți lideri de business și de a obține informații despre cele mai recente tendințe și evoluții din diverse industrii.

Parteneri media ai evenimentului sunt: Ziarul Crai Nou, BucoWina Plus, Iași4You, Viva FM, Transilvania Business Magazine, Agerpres, Revista Cariere, HR Manager, Financial Market, Jurnalul de Afaceri, Jurnal de Craiova, Prahova Business, Spotmedia.ro, Reușita, SpatiulConstruit.ro și București Business.

La conferință se pot înscrie până la 3 participanți din cadrul unei firme. Participarea nu implică nicio taxă. Înregistrările se pot face online la: www.businessevolution.ro

Pentru mai multe informații persoana de contact este Mădălina Popescu: madalina.popescu@doingbusiness.ro.

Alăturați-vă conversației de pe rețelele sociale folosind următoarele hashtag-uri: #BusinessEvolution2024, #Transformare, #Finantare, #Digitalizare, #Sustenabilitate

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Fabrica Michelin din Olsztyn stopează activitatea de producție a anvelopelor pentru vehicule comerciale rămânând doar cu cea dedicată autoturismelor și camionetelor

Michelin își mută la Zalău o parte din producția din Polonia

Articolul următor
Copiii au ocazia, în acest final de săptămână, să învețe faimoasa tehnică de încondeiere a ouălor și să deprindă măiestria realizării modelelor tradiționale, cum ar fi spicul grâului, calea rătăcită, sau soarele cu opt raze. 

Weekend creativ în Iulius Mall. Ateliere gratuite de încondeiat ouă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Diriguitorii Spitalului Regional de Urgență (SRU) vor să construiască la foc automat, în patru ani, un obiectiv care stagnează de două decenii.
Citeste mai mult

20 de ani pentru o groapă

Diriguitorii Spitalului Regional de Urgență (SRU) Cluj vor să construiască la foc automat, în patru ani, un obiectiv…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share