Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

AntreprenorING 6.0, eveniment pentru studenți organizat de Universitatea Oradea

Baza „Gaudeamus”, de la Stâna de Vale, a Universității din Oradea (UO) a găzduit, în acest weekend, un eveniment național dedicat antreprenoriatului studențesc. 26 de echipaje, de la mai multe universități din România, s-au întrecut în cadrul celei de a șasea ediții a competiției AntreprenorING.

 

Concursuri

Treasure hunt antreprenorial, întâlniri inspiraționale cu antreprenori de succes, activități de voluntariat, excursii, foc de tabără și un provocator concurs al ideilor de afaceri, acestea au fost punctele tari ale ediției 2024 a AntreprenorING 6.0.

Participanți

La faza finală, desfășurată între 10 – 12 mai 2024, au luat parte 18 echipe de studenți de la: Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” – Iași, Universitatea „Lucian Blaga” – Sibiu, Universitatea „Transilvania” – Brașov, Universitatea Tehnică Cluj–Napoca, Academia Navală „Mircea cel Bătrân” – Constanța și Universitatea din Oradea.

„Printre cei trei speakeri care le-au vorbit studenților participanți s-a aflat și Andreea Ababei, creatorul brandului Muffino, cândva concurent al AntreprenorING”, spune conf. univ. dr. Delia Pop, reprezentantă a Cercului Științific „Self-Up”, al Facultății de Inginerie Managerială și Tehnologică și  organizatoarea concursului AntreprenorING.

„Planurile de afaceri prezentate în concurs au fost evaluate de trei antreprenori, pe baza unor criterii legate de viața reală antreprenorială”, explică conf. univ. dr. Delia Pop.

Echipaje ale Universității „Transilvania” din Brașov au ocupat primele două trepte ale podiumului ediției din acest an a AntreprenorING, pe poziția a treia clasându-se echipa Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

„A fost cea mai bună ediție de până acum a concursului AntreprenorING. Am avut într-adevăr în totalitate idei smart și planuri de afaceri faine. Ne-am bucurat de prezența mai multor oameni deschiși, cu atitudine pozitivă și dorința de a schimba lucrurile în bine”, a mai declarat conf. univ. dr. Delia Pop coordonatoarea concursului de antreprenoriat organizat sub patronajul Societății Antreprenoriale a Studenților (SAS) de la Universitatea din Oradea și finanțat printr-un proiect al Fondului de Dezvoltare Instituțională (FDI).

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Jocurile Naționale Special Olympics vor avea loc în weekend la Oradea

Articolul următor

„Noaptea Muzeelor 2024” - Muzica Palatelor Orădene, cu vin și bere

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share