Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ROMGAZ are o nouă sucursală în Republica Moldova

Sucursala de furnizare gaze naturale a ROMGAZ din Chișinău a fost înregistrată la Agenția Servicii Publice a Republicii Moldova, în Registrul de Stat al persoanelor juridice.

Consiliul de Administrație al ROMGAZ a aprobat, în cursul acestui an, înființarea unei sucursale de furnizare gaze în Republica Moldova și efectuarea demersurilor de înregistrare a acesteia sub denumirea „Societatea Națională de Gaze Naturale ROMGAZ SA Mediaș – Sucursala Chișinău”.

Răzvan Popescu, CEO ROMGAZ, a declarat că: “Demersul înregistrării Sucursalei ROMGAZ la Chișinău se înscrie în sfera acțiunilor pe care compania le derulează în scopul extinderii activității de furnizare gaze la nivel regional, obiectiv prevăzut în strategia companiei pentru perioada 2021 – 2030. ROMGAZ dorește să contribuie la asigurarea securităţii în aprovizionare cu gaze naturale în Republica Moldova, iar pasul făcut azi asigură premisele atingerii acestui deziderat”.

Aristotel Jude, director general adjunct ROMGAZ, a adăugat: „În perioada imediat următoare, ROMGAZ va realiza demersurile necesare obținerii licenței de furnizare gaze naturale pe teritoriul Republicii Moldova. Suntem convinşi că prezenţa ROMGAZ în Republica Moldova şi tranzacționarea gazelor naturale pe piaţa centralizată din Republica Moldova va contribui eficient la liberalizarea pieţei gazelor naturale din această țară şi la crearea premiselor necesare stabilirii unui preț real în beneficiul consumatorilor”.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Organizatorii festivalurilor Untold și Neversea au dat startul celei mai longevive inițiative de donare de sânge din România, Blood Network.

Blood Network a salvat 60.000 de vieți în România

Articolul următor

AnimaWings anunță curse regulate București – Oradea din septembrie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share