Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

AnimaWings anunță curse regulate București – Oradea din septembrie

Se aglomerează Aeroportul Oradea. Din toamnă, cel puțin patru companii vor avea curse regulate de pe Aeroportul Oradea spre București. Este vorba despre Tarom, LOT Polish Airlines, HiSky și AnimaWings.

 

Zborurile companiei AnimaWings, deținută de Cristian Tour, au fost confirmate și de Loredana Stanciu – Business Development Manager Christian Tour, în cadrul Conferinței „Unlocking Investment Potential through Tourism Dynamics”, organizată de British Romanian Chamber of Commerce (BRCC),  joi, 16 mai 2024, la Oradea.

 

AnimaWings din 15 septembrie

Zborurile regulate către Oradea vor putea fi operate în urma achiziției unor noi avioane de către companie.

„Vom putea să oferim anumite tarife preferențiale, pe care să le punem în pachetele balneo, dar și pentru partea de city break în Oradea. Oradea a fost printre primele orașe în care un city break a devenit relevant și pentru un oraș din România. În București există cerere pentru Oradea, pentru că este foarte ofertant orașul, din toate punctele de vedere. AnimaWings își propune să aibă curse și în afara țării și atunci vom putea avea un produs relevant: București – Oradea – capitale europene. Este foarte bine pentru ceea ce se întâmplă aici, pentru partea de spa, pentru proximitatea cu Băile Felix și Băile 1 Mai, pentru facilitățile de business”, a dezvăluit reprezentanta Christian Tour.

Potrivit boardingpass, primul zbor AnimaWings către Oradea este programat în 15 septembrie, zborurile urmând să fie operate în fiecare zi din săptămână, mai puțin sâmbăta.

Prețul biletelor la clasa economică pentru această rută vor porni de la 25 de euro/sens, iar cele de la clasa business de la 159 de euro/sens.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ROMGAZ are o nouă sucursală în Republica Moldova

Articolul următor

Campionii excelenței în vin Gîrboiu la RO Wine 2024, Cluj-Napoca

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share