Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Warm-up Celebrarea Orașului la Timișoara cu un turneu de baschet

Pe noul teren de baschet de pe malul râului Bega, adiacent Bulevardului Vasile Pârvan, turneul de baschet 3×3 Warm-up Celebrarea Orașului va sărbători Timișoara sportivă.  Evenimentul  organizat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, în parteneriat cu Podium Point va avea loc în 1 și 2 iunie, între orele 09:00-21:00.

Cei care doresc să concureze în cadrul turneului sunt rugați să completeze acest formular de înscriere  pentru categoriile: U 14 (12-14 ani), U 16 (14-16 ani), U 18 (16-18 ani) și Open (18-45 ani). Vor fi formate câte 8 echipe din fiecare categorie. Perioada limită pentru înscrieri este 27 mai 2024 sau până la ocuparea locurilor disponibile. Vor fi formate câte 8 echipe din fiecare categorie. Participarea este gratuită.

Warm-up cu cadouri de la organizatori

Participanții la Warm-up Celebrarea Orașului vor primi un kit de participare: sacoșă, maiou, băuturi de hidratare, batoane proteice, iar la finalul competiției câștigătorii vor fi premiați. Pe durata evenimentului va fi asigurată în permanență asistență medicală.

Tot atunci, în noua zonă verde amenajată în centrul orașului, va avea loc și Picnic Atipic, al Organizației de Management al Destinației Timișoara, care ne invită să luăm o pătură și un coș de picnic și să ne bucurăm de un weekend în comunitate.

Evenimentul din 1-2 iunie este o încălzire pentru o nouă ediție a evenimentului „Celebrarea Orașului”, care va avea loc între 16-18 august 2024, când malurile Canalului Bega și Bulevardul I. C. Brătianu vor găzdui evenimente diverse, de la concerte, evenimente sportive sau pentru copii.

Anul trecut, în cadrul primei ediții a evenimentului, au fost organizate peste 130 de evenimente care au animat orașul, malurile canalului Bega și alte 50 de locații din Timișoara. Cele 47 de concerte, 22 de expoziții, 3 festivaluri, 10 instalații, 12 DJ set-uri, 13 spectacole, 15 tururi ghidate, 11 ateliere, 6 dezbateri, 2 conferințe, 6 proiecții de filme și 6 evenimente sportive au fost vizitate de peste 80.000 de spectatori, timișoreni și turiști.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Gameloft

Gameloft în România: București – da, Cluj – ba

Articolul următor
Consiliul Județean (CJ) Cluj a aprobat proiectul de hotărâre privind modernizarea a două șosele: DJ 170B Topa Mică - Așchileu Mic, de 5,8 km, și DJ 103K Râșca – Beliș (DN 1R), de 26 km.

Cât costă edificarea minicenturii Clujului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, anunță că Gaël Hili a fost numit Președinte și CEO de către Consiliul de Administrație începând cu 1 octombrie 2024. Hili se va alătura echipei de management din cadrul grupului Syngenta și își va desfășura activitatea în Tel Aviv.
Citeste mai mult

Președinte nou la ADAMA: Gaël Hili

ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, a anunțat că Gaël Hili este numit de…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share