Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

A început înregistrarea pentru Untold Dubai 2025

Fanii Untold se pot înregistra pentru a avea acces la primele abonamente cu prețuri speciale pentru cea de a doua ediție a festivalului din Dubai.

Totodată, cei care se înregistrează vor afla primii, data și locul de desfășurare a festivalului din Dubai. “Prima ediție a Untold Dubai a depășit așteptările fanilor și ale artiștilor de nivel internațional, stabilind un record de participare la un eveniment în Emiratele Arabe Unite: 185.000 de participanți din întreaga lume au descoperit universul magic Untold, în cele patru zile de festival.

În felul acesta, Untold, brand românesc născut la Cluj-Napoca, își respectă promisiunea făcută, aceea de a fi partenerul strategic al orașului Dubai în entertainment și de a-l poziționa pe harta internațională a destinațiilor de festival.

După succesul uriaș al ediției de debut, Untold Dubai va reveni în orașul viitorului în 2025. Cu un line-up diversificat și producții vizuale uluitoare, fiecare ediție a festivalului este o poveste în sine, iar fanii din întreaga lume participă la această experiență unică, care încercă, cu fiecare ediție să depășească limitele convenționalului. Untold nu este doar un festival, a devenit o comunitate care împărtășește bucuria muzicii”, arată organizatorii. 

Prima ediție a Untold Dubai a fost o experiență deosebită pentru cei peste 185.000 de fani și pentru cele mai mari nume din industria muzicală: Tïesto, Hardwell, Armin Van Buuren, PSY, G-Eazy, Ellie Goulding, Sebastian Ingrosso, Major Lazer, Don Diablo, Badshah și Timmy Trumpet. Pentru mai multe informații fanii sunt invitați să acceseze site-ul oficial al festivalului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

La Oradea s-au decernat premiile “Dr. Mozes Carol“, ediția a XII-a

Articolul următor

Experimentează emoția Transilvaniei: Sloturi care aduc legendele la viață!

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share