Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Oradea în careul de ași al orașelor unde AnimaWings va avea curse regulate

Oradea și Bihorul devin din ce în ce mai atractive. În mai puțin de două săptămâni, reprezentanții Christian Tour, s-au aflat la Oradea pentru a-și prezenta oferta de servicii. Printre acestea și cursele regulate AnimaWings între București și Aeroportul Oradea.

Prima întâlnire, organizată de Camera de Comerț Româno -Britanică (BRCC), în 16 mai 2024, a avut ca scop dezvoltarea investițiilor turistice în zona Bihorului.

Cea de a doua a avut loc miercuri, 22 mai 2024, și a fost găzduită de Camera de Comerț și Industrie a județului Bihor.

Reprezentanții Christian Tour și-au prezentat oferta de servicii în fața oamenilor de afaceri din Bihor și a reprezentanților companiilor.

Loredana Stanciu – Business Development Manager – a făcut o scurtă prezentare a companiei.

„Motto-ul nostru este: «Business-ul tău călătorește cu noi», pentru că ne dorim să punem la dispoziție serviciile noastre de rezervări de bilete de avion, cazări, organizări de evenimente, teambuilding-uri, programe de insectivare a angajaților, pentru nevoile unei firme”, a precizat Loredana Stanciu.

Aceasta a adăugat că serviciile oferite sunt integrate, cei care le accesează beneficiind de bonusuri suplimentare, dacă firma din care fac parte are încheiat un contract cadru cu Christian Tour.

Loredana Stanciu a informat și despre serviciile de asigurare de călătorie, transport și corporate, oferite de companie.

AnimaWings – zboruri regulate Oradea – București

Directorul de Dezvoltare al companiei a accentuat anunțul că AnimaWings, companie deținută 100% de Christian Tour, a ales Oradea unul dintre cele patru orașe din România de unde vor fi efectuate curse regulate, din toamnă, spre București. Celelalte sunt Timișoara, Cluj Napoca și Iași.

De asemenea, pe perioada sezonului estival, sunt asigurate și curse charter spre Antalya, dar și spre Rhodos și Creta.

Informații suplimentare despre cursele regulate și charterele AnimaWings au fost prezentate de Iadranca Marin – ASM Banat & Oltenia.

„AnimaWings este o companie cu acționariat pur românesc. În acest moment, compania deține două avioane cu care efectuăm curse charter. În iunie urmează să vină un set nou de 10 – 12 aeronave Boeing 220, model nou, cu 150 de locuri, emiteri de noxe mai mici cu 30%, zgomot redus cu 30%, ceea ce ne permite să zburăm în foarte multe locații care restricționează zborurile în funcție de capacități de aeronave, de noxe, de zgomot. Aceste Boeing-uri consumă mult mai puțin, de aici și avantajul costurilor mai reduse”, a subliniat Iadranca Marin.

Iadranca Marin a prezentat oferta AnimaWings

 

Felixul – Mamaia de Oradea

În cadrul evenimentului a luat cuvântul și Răzvan Pîrjol, CEO Turism Felix.

„Oradea, la fel și Sânmartinul, cred că este una dintre unitățile administrative locale unde privatul are dificultăți să țină pasul, în modul în care lucrurile se întâmplă și se dezvoltă. Interesul unei astfel de companii, Christian Tour, pentru Oradea înseamnă că aici se întâmplă lucruri și există potențial”, a precizat Răzvan Pîrjol.

Acesta a reiterat, încă odată, faptul că vrea să facă din Băile Felix o mică Mamaia de Oradea.

Răzvan Pîrjol este de părere că românii ar trebui să aibă mai multă încredere în ei, să aprecieze mai mult ceea ce au, iar calitatea oamenilor și vieții din România este mult superioară imaginii pe care o avem.

Răzvan Pîrjol vrea mai multă activitate turistică în Băile Felix

„Avem un potențial extraordinar. Este partea curativă și medicală, care are importanța ei. Avem ape termo-minerale care au niște proprietăți deosebite. Cred că lipsește astăzi în Felix activitatea. Cred că turismul de orice fel, astăzi, are nevoie mai mult decât de odihnă, de tratament. Este suficient loc în Felix, toate structurile de tratament pe care le avem, fie pensiuni sau hoteluri, să acoperim o plajă cât mai largă de clientelă. Lipsește partea de spa, de wellness, de wellbeing”, a observat directorul Turism Felix.

 

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Administrația județeană a semnat prin CASSA, operator regional aflat sub autoritatea sa, contractul de finanțare pentru etapa a doua proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată.

Rețelele de apă-canal din Cluj și Sălaj, primenite cu 130 milioane €

Articolul următor

”Maratonul pentru Educație Antreprenorială”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share