Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CTP își extinde parteneriatul cu Cargus prin o nouă locație în Sibiu

CTP, cel mai mare dezvoltator, proprietar și administrator de spații industriale și logistice listat din Europa, își extinde parteneriatul cu Cargus, una dintre cele mai importante companii de curierat din România, prin inaugurarea unei noi locații în Sibiu. Această dezvoltare subliniază angajamentul CTP de a promova parteneriatele strategice și de a susține creșterea partenerilor săi.

Parteneriatul pe termen lung dintre Cargus și CTP a început în urmă cu patru ani cu o singură locație în Timișoara și, de atunci, a crescut pentru a include mai multe locații din orașele regionale și din capitală. În 2022, CTP a oferit Cargus un depozit de ultimă generație de 11.000 mp la CTPark București, dotat cu tehnologie de ultimă oră. Un an mai târziu, Cargus s-a extins în Oradea, stabilind operațiuni în primul parc industrial cu terminal de marfă, CTPark Oradea Cargo Terminal. Cea mai recentă adiție la colaborarea dintre CTP și Cargus aduce suprafața totală la peste 20.000 de metri pătrați în patru locații, acoperind cele patru orașe-cheie din România. Cea mai nouă locație, livrată recent în cadrul CTPark Sibiu, cuprinde o suprafață spațioasă de 3.000 de metri pătrați aflați într-o clădire mai mare, cu o suprafață totală de 9.000 de metri pătrați.

Cu o nouă linie de sortare a coletelor și echipamente moderne de cântărire automată, hub-ul Cargus din Sibiu va procesa un volum mai mare de colete – până la 40.000 pe zi, răspunzând astfel creșterii pieței de comerț electronic și nevoilor comercianților de servicii de curierat de calitate. Depozitul va procesa pachete atât pentru serviciile de livrare la domiciliu, cât și pentru livrarea în rețeaua SHIP & GO. În plus, noua locație include Cargus SHIP & GO de unde consumatorii își pot ridica și preda pachetele.

“Noul Hub situat în CTPark Sibiu face parte din strategia Cargus de a investi în facilități moderne, de ultimă generație, care să poată satisface creșterea volumelor și să ofere clienților servicii de înaltă calitate. Mai mult, Hub-ul din Sibiu este o facilitate construită special pentru nevoile și standardele noastre operaționale, integrând totodată sisteme eficiente energetic pentru un impact redus asupra mediului”, spune Nelu Gheorghiță, Chief Operating Officer Cargus.

Sibiu, renumit pentru bogatul său patrimoniu cultural și locația strategică, devine o destinație atrăgătoare pentru activități logistice și de producție și reprezintă o locație de top pentru companiile care caută soluții logistice și operaționale optime.

“Ne bucură consolidarea parteneriatului pe care îl avem cu Cargus, prin înființarea unei noi facilități în Sibiu. Economia vibrantă a Sibiului și mediul de afaceri favorabil fac din acesta o destinație ideală pentru companiile care doresc să își extindă operațiunile. Suntem mândri să jucăm un rol în facilitarea creșterii și succesului Cargus în această regiune dinamică”, a declarat Andrei Brînzea, Business Development Director at CTP Romania.

CTP deține în prezent un portofoliu de peste 2,6 milioane de metri pătrați, cuprinzând 30 de parcuri industriale în peste 15 locații din România, care se întind de la București la Timișoara, Oradea, Cluj, Sibiu și Brașov, fiind capabile să găzduiască facilități de producție, logistică și alte industrii cheie precum retailul și industria auto.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Colliers: Piața românească de investiții imobiliare, tranzacții de 202 milioane de euro în Q1

Articolul următor

SelfDezign - premiul BIG SEE Interior Design Award 2024 pentru amenajarea biroului companiei Ezugi

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share