Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Filmare cu drumul ce leagă Oradea de Băile Felix ocolind Sânmartinul

Construcții Erbașu, Drumuri Orășenești, Procons Group și Vahostav-SK au finalizat Centura ocolitoare a Sânmartinului și Băilor Felix.

Drumul de legătură între Municipiul Oradea și Comuna Sânmartin a fost deschis circulației publice marți dimineața, 28 mai 2024.

Drumul are o lungime de 5,75 km, bretele de legătură cu DN76 și localitatea Haieu, cu o lungime de 2,27 km și o pistă de biciclete cu o lățime de 3 metri. Întregul proiect este format din 2 poduri, 2 pasaje, 1 viaduct, 1 pasaj subteran pentru biciclete, 11 podețe și 5 intersecții giratorii.

Proiectul a fost finanțat de Consiliul Județean Bihor și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și a fost executat de Construcții Erbașu în echipă cu partenerii: Drumuri Orășenești, Procons Group și Vahostav-SK.

Imagini filmate cu drona de Marin Marian a Centurii ocolitoare a Sânmartinului pot fi văzute aici: https://www.youtube.com/watch?v=mgUl7D2nRgk

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

DEMO METAL VEST 2024 aduce în vestul țării soluții pentru industria modernă

Articolul următor
Pentru a câștiga unul dintre cele 100 de abonamente “Soul Ticket”, fanii sunt invitați să trimită povestea lor sau a unui cunoscut care nu a avut șansa să ajungă la Untold.

Poveștile emoționante, răsplătite la Untold

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share