Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

S-a lansat programul „Litoralul pentru toți”, cu tarife începând de la 35 de lei pe noapte

Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) a lansat o nouă ediție a programului social „Litoralul pentru toți”, desfășurat între 31 mai și 20 iunie. Turiștii se pot caza în hotelurile din stațiunile autohtone de la Marea Neagră la tarife începând de la 35 de lei pe noapte de persoană, prețuri ce sunt cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon. An de an, hoteluri de 2, 3 și 4 stele din toate stațiunile de pe litoralul românesc se înscriu în acest program.

FPTR se așteaptă ca peste 100 de hoteluri să se înscrie în program, ajungând la aproximativ 10.000 de locuri de cazare pe noapte.

 „Continuăm acest program de succes, pe care românii îl așteaptă în fiecare an. Este perioada în care prețurile pe litoral sunt cu până la 70% mai mici decât în vârf de sezon, iar pentru mulți turiști reprezintă, poate, singura variantă prin care pot merge în vacanță la mare câteva zile. În fiecare an, programul nostru a demonstrat că poate aduce bucurie și relaxare pentru mii de familii care doresc să viziteze litoralul românesc. Scopul nostru este să oferim oportunitatea unui concediu accesibil pentru toți românii, indiferent de buget, într-o perioadă în care prețurile sunt mult mai avantajoase. Și în această ediție, am colaborat cu numeroși parteneri hotelieri pentru a ne asigura că oferim cele mai bune servicii și condiții de cazare. Suntem mândri că putem sprijini turismul românesc și, în același timp, să aducem satisfacție și zâmbete pe fețele turiștilor noștri”, a declarat Dragoș Răducan, președintele FPTR.

 

Tarife

Conform tarifelor de pe site-urile hotelurilor și operatorilor de turism, românii pot petrece un sejur la mare la prețuri începând de la 35 de lei pe noapte de persoană, cazare fără mic dejun, la un hotel de 2 stele din stațiunea Eforie Nord. În stațiunea Mamaia, prețurile pornesc de la 100 de lei pe noapte de persoană în camera dublă, ofertă valabilă la un hotel de 3 stele, iar în celelalte stațiuni din sudul litoralului, tarifele încep de la 57 de lei pe noapte de persoană în camera dublă la un hotel de 3 stele. Pentru cei care preferă pachete all-inclusive, acestea sunt disponibile la prețuri ce pornesc de la 200 de lei pe noapte de persoană în camera dublă la o unitate de 3 stele din stațiunea Jupiter.

Rezervările se pot face direct la hotel, dar și prin intermediul agențiilor de turism. La fel ca în edițiile anterioare, pachetele turistice pot fi achitate și cu vouchere de vacanță.

 Litoralul pentru toți” – ediția 44

Programul Litoralul pentru toți” se află la ediția cu numărul 44 și este singurul program social din România susținut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone. Fiind o acțiune de succes, derulată fără întrerupere de 22 de ani, diverse personeje nereprezentative au încercat fără succes să-l copieze, pentru a atrage atenția presei. Detaliile privind hotelurile incluse în programul Litoralul pentru toți” sunt disponibile pe site-ul www.fptr.ro.

Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), înființată în anul 1992, este singura federație reprezentativă legal la nivel de sector de negociere colectivă și de activitate turism, hoteluri și restaurante, având în componență 3.286 de angajatori (societăți comerciale afiliate organizațiilor membre FPTR) care asigură venituri salariale pentru 34% din forța de muncă angajată în sectorul de activitate și negociere colectivă turism, hoteluri și restaurante (59.255 de salariați) și gestionează, într-o proporție covârșitoare, capital autohton.

Hoteluri înscrise în program: Lista hotelurilor inscrise in Programul Litoralul pentru toti

                                            

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Din august, mai ușor de la Oradea spre Cluj. Se deschide Centura Oșorhei

Articolul următor
Edilul clujean Emil Boc a avut, la sediul Primăriei Cluj-Napoca (PCN) o întrevedere cu Kyriacos Kakouris, vicepreședinte al Băncii Europene de Investiții (BEI), prezent și în contextul desfășurării Eurocities 2024.

Vicepreședintele Băncii Europene de Investiții a descins la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share