Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ionuț Puiu, noul director de construcții al CTP

CTP, cel mai mare dezvoltator, proprietar și administrator de spații industriale și logistice listat din Europa, întărește echipa de management din România prin numirea lui Ionuț Puiu în funcția de Director Construcții începând cu luna mai. Cu această mișcare strategică, CTP își reafirmă angajamentul de a-și extinde portofoliul în România, care va depăși anul acesta borna de 3 milioane mp.

După o pauză de trei ani în care a acceptat o nouă provocare, Ionuț Puiu se întoarce la CTP cu o bogată experiență și expertiză, preluând acum rolul de Director de Construcții. Cu o carieră de peste un deceniu, Ionuț și-a perfecționat abilitățile în gestionarea și coordonarea operațiunilor de construcție în diferite sectoare, de la retail la dezvoltare industrială. Revenirea sa la CTP reprezintă continuarea dedicării sale pentru excelență în industria construcțiilor, acum făcând parte dintr-o echipă cu servicii complete, care acoperă fiecare etapă a relației cu clientul: de la selecția terenului la proiectare și construcție, la amenajare și administrare pe termen lung a proprietății.

“Sunt încântat să-l am pe Ionuț Puiu din nou în echipă în calitate de Director de Construcții pentru CTP România, țara în care s-a dezvoltat cel mai mare proiect al CTP vreodată: CTPark Bucharest West, care este, de asemenea, și cel mai mare parc industrial din Europa Centrală și de Est. Atenția lui Ionut la detalii și angajamentul său de a respecta termenele și bugetele se aliniază perfect cu standardele și cerințele CTP. Știm că va juca un rol major pe măsură ce continuăm să răspundem cererii în creștere din partea clienților și să ne consolidăm poziția în România”, a declarat Remon Vos, CEO CTP.

Cu un portofoliu care acoperă deja 2,9 milioane de metri pătrați de depozite modern, CTP România este pregătit pentru extindere în continuare, beneficiind de o bancă terenuri de peste 3,5 milioane de metri pătrați, în diverse orașe. Compania are în dezvoltare peste 200.000 de metri pătrați de spații industriale și logistice în Arad, București, Brașov și Sibiu, cu planuri pentru dezvoltări suplimentare pe tot parcursul anului 2024. Acest lucru evidențiază potențialul semnificativ al României în sectorul industrial și logistic.

“Sunt fericit să mă întorc la CTP, să accept o nouă provocare în calitate de director de construcții. Decizia mea de a reveni reflectă admirația mea profundă pentru viziunea și cultura CTP, definite de antreprenoriat, angajament și căutarea neobosită a excelenței – valori care rezonează profund cu mine. Sunt nerăbdător să-mi aduc contribuția la asigurarea succesului continuu al companiei și pentru a contribui la moștenirea sa de excelență, depășind în același timp pragul de 3 milioane mp, care arată angajamentul nostru față de dezvoltarea industrială și logistică a României”, spune Ionuț Puiu, Construction Director CTP România.

În calitate de proprietar și administrator pe termen lung al proprietăților sale, CTP a adoptat întotdeauna o abordare holistică și durabilă a dezvoltării pentru a asigura valoare pe termen lung pentru toți cei implicați. Divizia de energie a CTP ia avânt, aducând capacitatea totală la 100 MWp la nivel de grup, din care 28 MWp sunt instalați în România. Toate clădirile noi sunt construite “pregătite pentru energie solară” pentru instalarea de panouri fotovoltaice pe acoperiș. Extinderea în energia regenerabilă este o parte integrantă a conceptului Parkmaker al CTP și contribuie la obiectivele companiei în materie de venituri și ESG, oferind în același timp securitate energetică clienților săi și sprijinindu-le obiectivele ESG în proces.

CTP deține în prezent un portofoliu de peste 2,9 milioane de metri pătrați în România, care se întind de la București la Timișoara, Oradea, Cluj și Brașov, fiind capabile să găzduiască facilități de producție, logistică și alte industrii cheie precum retail și industria auto.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

“Make IT in Oradea” caută antreprenori ambițioși pentru a le finanța ideile

Articolul următor

Centre de admitere la UVT, deschise la sediile din Timișoara și în 9 județe din țară

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share