Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

EBM Papst a solicitat aviz pentru noua hală de producție din Eurobusiness Park

Comisia Municipală de Urbanism și Amenajare a Teritoriului (CMUAT) Oradea a analizat în ședința de săptămâna trecută mai multe proiecte care urmează să aibă un impact pozitiv asupra înfățișării orașului.

Dintre cele 71 de proiecte discutate, 42 au fost studiate în comisia de urbanism, în timp ce 29 au fost aduse în atenția comisiei operative.

Hală nouă EBM Papst

EBM Papst Automotive & Drives România a solicitat aviz arhitectului șef pentru construirea unei hale industriale, de producție, depozitare, birouri, și servicii suport pe un teren situat în Parcul Industrial Eurobusiness II. Suprafața de teren de pe strada Thomas Alva Edison pe care se va construi hala este de 54.453 mp, iar aria construită propusă este de 14.900 mp. Regimul de înălțime propus este P (parter), P+Ep (parter cu etaj parțial) – pentru hale și anexe (birouri producție, spații tehnice); P+1 pentru clădirea administrativă /birouri/ servicii suport, respectiv P pentru alte obiecte – depozit ambalaje /copertine /post conexiune.

De asemenea, se vor asigura pe amplasament 270 locuri de parcare pentru autoturisme, corelat cu suprafețele de funcțiuni de producție și administrative proiectate, precum și 80 de locuri de parcare pentru biciclete. Din locurile de parcare, 12 vor fi alocate persoanelor cu dizabilități, iar 12 locuri vor fi dotate cu stații de încărcare electrică.

Construirea halei va fi o investiție foarte importantă pentru oraș deoarece firma care este producător de motoare electrice și ventilatoare propune angajarea a 384 de persoane care vor deservi unitățile de producție, la care se adaugă 120 de angajați, personal administrativ.

Proiectul noii hale este realizat împreună cu firma germană de Project Management – MPS ARCHONIC – una dintre cele mai experimentate companii din acest domeniu la nivel mondial.

Contractul a fost semnat în data de 9 mai 2024, de către Delia Ungur, CEO EBM Papst și reprezentantul MPS ARCHONIC.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

PORR Construct a realizat aproape 50% din Centura de Est a Aradului

Articolul următor

De trei ori Folk la Cluj Folk Fest

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share