Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CESAROM lansează noua gamă cu tehnologie ABS și peste 25 de colecții noi de plăci ceramice

Lasselsberger Ceramics Romania, deținătorul brandului CESAROM şi unicul producător local de plăci ceramice, a lansat anul acesta noua gamă de plăci ceramice cu tehnologie Anti-slip Best Surface (ABS). Cele peste 100 de noi produse, lansate în 25 de colecții, aduc funcționalitate și estetică de top pe piața din România. Până la final de 2024, compania are în plan o producție de cca. 8 milioane metri pătrați, peste 10% reprezentând colecțiile noi ale anului 2024.

Potrivit reprezentanților companiei, în 2024, preferințele românilor în materie de amenajări interioare se îndreaptă tot mai mult către suprafețe mate și fine cu design de piatră naturală, ciment sau lemn. Dimensiunile tot mai mari ale plăcilor devin un criteriu esențial în alegerea gresiei și faianței. De asemenea, dincolo de aspect, clienții sunt din ce în ce mai interesați de funcționalitatea plăcilor ceramice și de accesoriile specifice, care completează și dau valoare proiectelor de amenajare rezidențiale și comerciale.

Începând cu anul acesta, CESAROM lansează o inovație care garantează valori funcționale și estetice de clasă. Gresia porțelanată rectificată CESAROM safe+ are acum și suprafață ABS – Anti-slip Best Surface,.

Cel mai important avantaj al acestei noi game CESAROM ce integrează tehnologia ABS, îl reprezintă siguranța în spațiile expuse la umiditate ridicată, deoarece tratamentul  ABS al plăcii garantează o valoare ridicată anti–alunecare R10. Totodată, gama premium CESAROM ABS aduce gresiei porțelanate rectificate suprafețe mate, care oferă o experiență tactilă plăcută și aspect impecabil. Gama CESAROM ABS este în același timp proiectată pentru a fi ușor de curățat și întreținut.

În plus, în 2024 CESAROM a pus în funcțiune o nouă linie de producție de plăci tip treaptă, investiție care s-a ridicat la aproape 1 milion de lei. Această nouă linie de producție asigură extinderea gamei de plăci speciale de treaptă până la dimensiunea de 120x30cm. În acest fel,  gama de accesorii CESAROM oferă soluții ceramice complete, estetice și funcționale pentru orice proiect de amenajare.

Inspirată din natură și adaptată nevoilor moderne, gama noastră răspunde nevoilor pieței de plăci ceramice atât prin design, finisaj al suprafețelor, cât și prin format, 120×60, 60×60, 60×30 cm, toate plăcile fiind rectificate. Estetica nu este singurul aspect pe care CESAROM îl aduce în noile colecții. Acordăm atenție deosebită confortului și funcționalității, așa că integrăm  tehnologii avansate în procesul de producție, pentru a oferi românilor soluții versatile, practice, la costuri optime”, declară Andreea Bodola, Director de Marketing al Lasselsberger Ceramics România.

Noile colecții CESAROM 2024: Echilibru între stil și funcționalitate

Din punct de vedere estetic, noile colecții CESAROM din gama ABS se concentrează pe trei direcții de design – lemn, piatră și ciment.

Potrivit reprezentanților CESAROM, un trend care se va păstra în designul interior în anul 2024 este alegerea gresiilor cu design-uri care imită marmura, cimentul, piatra și lemnul.

Astfel, noile colecții cu tehnologie ABS precum Ceppo di Gre, Therme, Breccia și Etna, folosesc texturi și nuanțe inspirate din esența pietrei naturale, oferind spațiului un caracter puternic și original, în timp ce noul model Cementino contribuie la definirea unui stil sofisticat, având ca inspirație textura cimentului.

De asemenea, colecția Legno Miele aduce lemnul în prim-plan, printr-o reinterpretare modernă, care reproduce nuanțele și aspectul lemnului natural, oferind în același timp rezistență și durabilitate. Caracterizată prin finisajul rectificat și porțelanat, colecția, formată din gresie porțelanată bej, 60×15 cm, și mozaic porțelanat de aceeași nuanță, 5x5cm, se adaptează cu ușurință în diverse spații, de la băi și bucătării la spații comerciale și terase.

Pe de altă parte, pentru românii care își doresc in continuare design ce are ca inspirație marmura naturală, CESAROM propune colecțiile Pulpis, Ferarra și Portoro, care oferă o experiență de lux și rafinament pentru orice interior.

Modelele noi de plăci de gresie și faianță, alături de cele deja existente în portofoliul companiei, sunt disponibile în rețelele distribuitorilor specializați din toată țara, în rețelele de bricolaj și în magazinele proprii din Cluj-Napoca și București. CESAROM produce toate modelele de plăci ceramice în fabrica Sanex din Cluj-Napoca, unitate de producție ce a devenit, începând cu anul 2004, membră a grupului Lasselsberger GmbH, producător european de top în domeniul plăcilor ceramice.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Spectatorii Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF), din perioada 14-24 iunie, de la Cluj-Napoca, vor avea ocazia să vadă în sala de cinema primele episoade sau sezoane complete ale unor seriale noi, prezentate în premieră națională, în secțiunea "Va urma".

Seriale în premieră și MiniTIFF la Cluj

Articolul următor

Școala duală: învață o meserie alături de profesioniștii de la Star Transmission & Star Assembly!

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share