Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Corteva aniversează cinci ani de creare a valorii

În urmă cu cinci ani, Corteva s-a lansat ca o companie cu o singură misiune: să ofere constant soluții de vârf pentru a ajuta fermierii să asigure hrana lumii.

Livrarea inovației revoluționare: pentru a ajuta fermierii să asigure hrana lumii într-un mod sigur și sustenabil.

În urmă cu cinci ani, Corteva s-a lansat ca o companie cu o singură misiune: să ofere constant soluții de vârf pentru a ajuta fermierii să asigure hrana lumii. De atunci, compania a ajutat fermierii să-și obțină producții mai mari – să producă mai multă hrană – prin creșterea numărului de produse inovatoare.

Printre acestea se numără: soia Enlist E3, sistemul de trăsături pentru soia numărul 1 din SUA; porumbul Vorceed Enlist, care oferă o protecție mai bună împotriva viermelui vestic al rădăcinilor de porumb (diabrotica virgifera); hibrizii de rapiță de toamnă proprii pentru a ajuta la satisfacerea cererii crescânde de biocombustibili, oferind fermierilor în același timp o sursă suplimentară de venituri; Reklemel activ, un nematocid selectiv, unic în felul său, care protejează culturile și menține un echilibru sănătos al organismelor benefice în sol; Adavelt activ, oferind o apărare foarte eficientă împotriva a peste 20 de boli în mai mult de 30 de culturi; și Utrisha™ N, un stimulator și optimizator fotosintetic care captează azot suplimentar din aer.

Pe 4 iunie, angajații și conducerea superioară a Corteva au comemorat cinci ani ca o companie independentă prin sunarea clopoțelului de deschidere a Bursei de Valori din New York.

„Acești cinci ani de colaborare cu fermierii și clienții ne-au arătat că munca pe care o facem la Corteva nu a fost niciodată mai urgentă sau mai importantă. Fermierii din întreaga lume se confruntă cu presiuni tot mai mari din cauza schimbărilor climatice, a noilor dăunători și boli, în timp ce li se cere să hrănească o populație în continuă creștere – și sunt rugați să facă acest lucru folosind aceeași cantitate de teren și resurse mai puține. La Corteva, suntem mândri să marcăm cinci ani de livrare a inovației care ajută fermierii din întreaga lume să abordeze în mod sigur și eficient fiecare dintre aceste probleme” a declarat CEO-ul Corteva, Chuck Magro.

Corteva investește aproape 4 milioane de dolari în inovație în fiecare zi și are aproximativ 22.500 de angajați la nivel mondial, dintre care peste 5.000 sunt dedicați descoperirii și dezvoltării inovațiilor de ultimă generație în peste 100 de centre de cercetare și 2.000 de locații de testare la nivel mondial. Compania deservește aproximativ 10 milioane de fermieri și clienți din 125 de țări. Pentru a afla mai multe, consultați Raportul anual Corteva 2023 și Raportul de sustenabilitate.

Cinci ani de Corteva în cifre:

  • A depășit 78 miliarde de dolari în vânzări nete cumulate
  • A crescut EBITDA operațional anual cu peste 1,3 miliarde de dolari (63%)
  • A oferit un randament total al acționarilor de 140%
  • A lansat aproximativ 2.000 de produse noi pentru a ajuta fermierii să-și crească producțiile
  • A încheiat peste 700 de acorduri la nivel global pentru a ajuta start-up-urile de cercetare, universitățile și altele să avanseze tehnologia agricolă de vârf
  • A oferit tehnologie susținută de peste 7.000 de brevete noi
  • A dezvoltat singurul fond de germoplasmă din lume pentru a produce porumb cu productivitate de peste 37,65 tone/hectar
  • A îndeplinit criterii robuste de inovare în sustenabilitate în 100% din noile soluții din portofoliul de produse
  • Prin parteneriate strategice, a îmbunătățit peste 404,700 hectare de terenuri pentru a sprijini biodiversitatea și rezultatele agriculturii regenerative

Corteva Agriscience este o companie globală, eminamente agricolă, tranzacționată la bursă, ce combină inovația de vârf din industrie, implicarea clienților și execuția operațională pentru a oferi soluții la cele mai mari provocări agricole din lume. Corteva generează opțiuni avantajoase pe piață prin strategia sa unică de distribuție, împreună cu mixul său echilibrat și divers de semințe, produse de protecția a plantelor și servicii digitale la nivel mondial. Având în portofoliu unele dintre cele mai cunoscute mărci din agricultură și o linie de produse și tehnologii de top în industrie, ce pot genera creșteri viitoare, compania se angajează să maximizeze productivitatea fermierilor, colaborând în același timp cu părțile interesate din întreg sistemul alimentar, contribuind la promisiunea de a îmbogăți viața celor care produc și a celor care consumă și asigurând progresul generațiilor viitoare. 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Tour operatorii polonezi au luat pulsul turismului din Oradea și Bihor

Articolul următor
Pasajul rutier subteran de la fabrica Italsofa reprezintă o lucrare importantă pentru județul Maramureș, întrucât va contribui la fluidizarea traficului rutier de la intrarea, respectiv ieșirea din municipiul Baia Mare, susține Irinel Scrioșteanu secretar de stat în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii (MTI).

ARL Cluj a început lucrările la pasajul suprateran de la Italsofa

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share