Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Peste 50 de companii s-au înscris la Demo Metal Vest 2024, de la Expo Arad

În perioada 11-13 iunie, la Expo Arad, are loc Demo Metal Vest, una  dintre cele mai importante expoziții de echipamente și tehnologii industriale din România. Evenimentul aduce în prim-plan inovațiile și soluțiile de top care modelează industria modernă, fiind locul ideal pentru profesioniștii din domeniu să exploreze noi oportunități de dezvoltare și colaborare.

Vizitatorii vor avea ocazia să interacționeze direct cu liderii din industrie, să descopere cele mai recente tehnologii și să participe la demonstrații live ale echipamentelor de ultimă generație. Acest mediu dinamic favorizează schimbul de idei și promovarea celor mai bune practici, consolidând parteneriate și deschizând noi perspective de afaceri.

 

Expozanți

Printre cei peste 50 de expozanți Demo Metal Vest 2024 se numără companii de renume internațional, furnizori și producători locali (Bosch Rexroth, TotalEnergies, Abicor Binzel, Lingemann, Baison Laser, Fuchs, Hesse, GreenBau Tehnologie, Vigra, Adline Industries, Proma Machinery, Metal Star, ALPHR Technology, Spartech, Bio-Circle Surface Technology, Senior Software, Nova Grup, Megatitan, Alwo, Megașpan etc.), care vor prezenta produse și tehnologii revoluționare. De la mașini de tăiere cu laser și CNC-uri pentru prelucrări prin așchiere, automatizări și roboți industriali, și până la lubrifianți, software avansat și materii prime, vizitatorii vor avea acces la o gamă variată de inovații tehnice care transformă sectorul industrial. Toate aceste echipamente și tehnologii sunt esențiale pentru creșterea eficienței, îmbunătățirea calității și reducerea costurilor în procesele de producție.

Organizat de Tehnic Media, care de peste 25 de ani este editorul revistei ,,T&T, Tehnică și Tehnologie” – revistă premium ce se adresează industriei, Demo Metal Vest este singurul eveniment care aduce în vestul țării soluții inovatoare pentru industria modernă.

Evenimentul se adresează atât specialiștilor din industrie, cât și studenților și profesorilor din mediul universitar, precum și elevilor și profesorilor de la liceele tehnologice.

Mai multe detalii (inclusiv biletul gratuit de acces) pot fi găsite pe  www.demometal.ro/vest

 

Despre Tehnic Media

Tehnic Media este de peste 25 de ani editorul revistei „T&T, Tehnică și Tehnologie”, revistă premium care se adresează specialiștilor din industrie. Începând cu 2012, Tehnic Media organizează Demo Metal – eveniment dedicat prelucrării metalului. Inițial, Demo Metal a avut 3 ediții în București, după care, ținând cont de zonele de dezvoltare industrială și pentru a facilita accesul specialiștilor la eveniment, s-a mutat la Brașov – din 2015 și la Arad – din 2017. Pe lângă Demo Metal, Tehnic Media este și organizatorul Demo Plast – eveniment dedicat prelucrării materialelor plastice și cauciucului, și mai nou al INTEK – eveniment dedicat digitalizării și automatizării producției (Brașov).

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Singurul concurs internațional de vinuri din România, VINARIUM International Wine Contest, a stabilit câștigătorii din 2024

Articolul următor

Jojo Gibbs, Sibel Kekilli, Levintza, Esca sau Țiriac, invitați speciali la TIFF

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share