Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Locuri de muncă disponibile la Vertiv. “Mizăm pe talentele deosebite din Cluj”

40 de posturi aruncă pe piața locală grupul Vertiv, furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate cu afaceri anuale de 7 miliarde de dolari.
400 de oameni activează în hub-ul clujean al Vertiv din clădirea Advancity Business Center | Foto: TB

40 de posturi aruncă pe piața locală furnizorul global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate cu afaceri anuale de aproape 7 miliarde de dolari.

“Sunt absolventă de științe economice, am lucrat inclusiv într-o companie din Big Four, dar îmi doream la Vertiv un job cu expunere internațională, să am acces la mai multe domenii. De patru luni, la 28 de ani, sunt manager audit intern, având atât un mediu dinamic, cât și mentorat din partea liderilor din companie. Adică mi s-a oferit o oportunitate în funcție de ceea ce îmi doream – la început ceva nu prea bine definit – mi s-a construit un “avion” cu care să pot să zbor”, mărturisește Raluca Tămaș, Audit Manager, Global Risk Oversight la Vertiv.

Alina Bîrsan, Customer Excellence Director EMEA, a urcat cinci trepte în ierarhia companiei, în decurs de 10 ani. “La bază sunt economist de finanțe-bănci, am fost angajată și la bancă, nu mi-a plăcut deloc, am ieșit din bancă. La Vertiv mi s-au oferit mai multe șanse, diverse departamente din care să aleg. Aici poți să jonglezi cu o multitudine de zone, Clujul fiind un hub de suport. Este drept că ți se cere mult în Vertiv, dar și ți se dă, am mai lucrat și în alte firme unde doar ți se transmitea că să te încadrezi în cerințe”.

“Peisajul HR continuă să evolueze și ne provoacă să facem același lucru. Munca noastră din Cluj se abate de la calea bătătorită – nu vedem angajatul de astăzi, ci potențialul profesionist de mâine. CV-ul este doar o parte a poveștii. Ceea ce contează, de asemenea, este ca oamenii să demonstreze o minte curioasă și o dorință puternică de a învăța, alături de o aspirație de a face o diferență. Așteptăm cu nerăbdare să primim noi talente și să obținem rezultate grozave împreună”, a subliniat Adrian Dincă, director HR Vertiv EMEA.

Au angajat aici 400 de oameni

Hub-ul Vertiv pentru Servicii de Afaceri Integrate (HVSAI) de la Cluj, care susține funcțiile cheie la nivel global și regional, a anunțat o campanie de recrutare pentru 40 de posturi pentru servicii integrate de afaceri. Departamentele (finanțe, vânzări, soluții digitale, resurse umane, marketing și servicii de inginerie) își propun să angajeze de la niveluri junior la cele de experiență înalte și management.

Vertiv a raportat o creștere a numărului de angajați de 62% în Cluj în ultimii cinci ani, până la 400 de oameni, furnizând servicii profesionale de nivel superior la nivel global. Hub-ul din Cluj susține numeroase țări cu activități back, mid, and front office în toate funcțiile. 80% din activitatea acestuia se derulează pe plan regional, iar 20%, la nivel global.

“Strategia de atragere și reținere a talentelor include o selecție de beneficii, inclusiv creșterea profesională susținută prin diverse programe educaționale, atât tehnice, cât și holistice. Cu toate acestea, cel mai mare factor diferențiator rămâne oportunitățile de carieră disponibile și poveștile de succes care pot fi găsite în cadrul echipei.

Vertiv evaluează potențialul angajaților săi pe lângă experiența lor actuală, în căutarea persoanelor care arată curiozitate, dorință de a învăța și determinare de a face o diferență. Aceste calități sunt adesea mai relevante pentru succesul viitor decât experiența listată într-un CV tradițional”, susțin managerii Vertiv.

24 de fabrici, 220 de centre de suport

„Centrul nostru din Cluj a experimentat o creștere remarcabilă, nu doar în numărul de angajați, dar și în complexitatea și diversitatea rolurilor, ajungând astăzi la peste 400 de specialiști dedicați. Acest lucru reflectă angajamentul nostru de a atrage și reține talente de top, precum și de a dezvolta abilitățile acestora pentru a răspunde nevoilor dinamice ale pieței.

Centrul din Cluj este un adevărat hub de talente, unde inovația și excelența profesională converg zilnic. Echipele noastre multidisciplinare colaborează eficient, combinând expertiza din diverse domenii pentru a sprijini creșterea Vertiv, consolidând centrul nostru ca un pilon vital al succesului companiei”, a declarat Ali Hamdan, directorul general al Vertiv Cluj Hub pentru Servicii Integrate de Afaceri.

Vertiv reunește servicii de hardware, software, analiză și alte servicii continue pentru a permite aplicațiilor vitale ale clienților săi să funcționeze în mod continuu, să aibă performanțe optime și să se dezvolte odată cu nevoile de afaceri ale acestora. Compania rezolvă cele mai importante provocări cu care se confruntă centrele de date, rețelele de comunicații și instalațiile comerciale și industriale de astăzi.

Portofoliul său de soluții și servicii de alimentare, răcire și infrastructură IT se extinde de la cloud până la extremitatea rețelei. Cu sediul central în Westerville, Ohio (SUA), Vertiv își desfășoară activitatea în 130 de țări. Afacerile sale anuale s-au ridicat la 6,8 miliarde de dolari. Grupul înglobează 27.000 de angajați, având 24 de fabrici și 220 de centre de suport.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Consiliul Județean (CJ) derulează lucrări de întreținere periodică pe Drumul Apusenilor.

Transalpina de Cluj, băgată la întreținere

Articolul următor

Mărișel și Răscruci, pregătite pentru turiști

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share