Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Liceenii brașoveni de la „Andrei Șaguna” merg la NASA

Liceenii de la Colegiul Național „Andrei Șaguna” din Brașov sunt din nou printre câștigătorii unui concurs de dezvoltare aerospațială. Ca urmare a acestei performanțe, echipa de proiect a ajuns la Conferința Internațională de Dezvoltare Spațială (ISDC), organizată de NASA și National Space Society (NSS), la Los Angeles, SUA, în perioada 23-26 mai 2024, pentru a prezenta proiectul LIFEBOAT.

Recunoscut pentru importanța globală, concursul atrage anual zeci de mii de elevi din întreaga lume. Participanții sunt provocați să proiecteze habitate spațiale, iar câștigătorii sunt selectați pentru a-și reprezenta țările și școlile în fața unei audiențe compuse din cercetători de renume, astronauți, antreprenori și experți de top în domeniul aerospațial.

Echipa Colegiului „Andrei Șaguna” a impresionat nu doar juriul cu proiectul său inovator și bine fundamentat, ci și aprecierea companiei TotalEnergies Marketing Romania care a susținut financiar deplasarea elevilor pentru a se alătura elitei mondiale din domeniu la evenimentul de la Los Angeles.

„Suntem extrem de mândri să îi putem susține pe acești tineri talentați care ne reprezintă țara la un nivel atât de înalt. Proiectul lor reflectă creativitate și inovație și suntem convinși că au impresionat la Conferința Internațională de Dezvoltare Spațială,” a declarat Didier Grimault, General Manager, TotalEnergies Marketing Romania

Participarea elevilor brașoveni la acest eveniment prestigios este o dovadă a excelenței academice și a potențialului enorm al tinerilor din România, demonstrând încă o dată că investiția în educație și sprijinul comunității pot deschide porți către realizări remarcabile la nivel internațional.

 TotalEnergies

TotalEnergies este o companie globală multi-energie care produce și comercializează energie: petrol și biocombustibili, gaze naturale și gaze verzi, surse regenerabile și electricitate. Cei 105.000 de angajați ai noștri sunt dedicați unei energii care este din ce în ce mai accesibilă, mai curată, mai fiabilă și mai accesibilă pentru cât mai mulți oameni. Activă în peste 130 de țări, TotalEnergies pune dezvoltarea durabilă în centrul proiectelor și operațiunilor sale pentru a contribui la bunăstarea oamenilor.

 Despre TotalEnergies Marketing Romania

TotalEnergies Marketing Romania gestionează patru linii de activitate: lubrifianți, AdBlue, bitum și fluide speciale,  biroul comercial in Bucuresti, fabrica de productie lubrifianti in Cristian – Brasov, depozit de stocare bitum in Ozun-Covasna. Vânzările înregistrate în 2021 au ajuns la 106 kt și reprezintă 15% din piața românească, atât Lubrifianți, cât și Bitum.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Mândrie maramureșeană 2024

Articolul următor

Octavian Saiu şi Matei Vişniec la Conferințele FITS 2024

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Premiile AICPS, înmânate la Iași

Cea de-a 32-a Conferință Națională AICPS, organizată la Iași, a fost un eveniment dinamic și efervescent, care a…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share