Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mândrie maramureșeană 2024

MândrIE maramureșeană, un eveniment ajuns la cea de a X-a ediție este dedicat transmiterii, asimilării și valorificării culturii maramureșene în vederea păstrării și conservării tradițiilor, obiceiurilor și simbolisticii maramureșene, dar și promovării Maramureșului din punct de vedere turistic. Evenimentul organizat de un grup de tineri este finanțat exclusiv din fonduri private.

La Muzeul Judeţean de Etnografie şi Artă Populară Maramureș se va desfășura în perioada 14-16 iunie 2024 o  nouă ediție de MândrIE maramureșeană.

„Fiind o ediție aniversară am ales ca în acest an imaginea evenimentului nostru să fie chiar echipa de organizare MândrIE maramureșeană, o echipă cu drag de tradiții, oameni harnici și destoinici care de ani de zile și-au asumat misiunea de a aduce în fața dumneavoastră cel mai frumos eveniment destinat promovării straielor populare din Maramureș” spun organizatorii.

MândrIE maramureșeană din program

În prima zi a evenimentului, începând cu orele 19:30, Marinela Ardelean, invitată specială, va susține o prezentare intitulată De la Horincă la Champagne.

Amintiri din copilărie, adaptare de Cornel Mititelu după Ion Creangă este propunerea culturală a organizatorilor pentru ziua de 16 iuie 2024 la MândrIE maramureșeană. Într-un decor de poveste și în vremea cireșelor, actorii de la Teatrul Municipal Baia Mare – Secția Păpuși  vor aduce scrierile lui Creangă în fața publicului de azi.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Interes mare pentru conferința Business Evolution de la Satu Mare

Articolul următor

Liceenii brașoveni de la „Andrei Șaguna” merg la NASA

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share