Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

350 de înotători vor face valuri, sâmbătă, 15 iunie, la Swimathon Oradea

Fundația Comunitară Oradea îi invită pe bihoreni la evenimentul caritabil Swimathon Oradea ce are loc sâmbătă, 15 iunie la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”. Oamenii sunt așteptați în tribune, începând cu ora 9:00, pentru a-i susține pe cei 350 de înotători care vor face valuri de bine și pentru a descoperi cele 16 cauze și oamenii din spatele a mai bine de două luni de campanie de strângere de fonduri. Intrarea este gratuită, însă oamenii de bine pot susține cauzele printr-o donație.

Record doborât

Swimathon Oradea 2024 a doborât toate recordurile de strângere de fonduri ale Fundației Comunitare Oradea. Cifrele demonstrează această reușită. Peste 2.900 de donații au fost înregistrate în platforma swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro.

Donatorii au fost oameni de bine din Bihor, și nu numai, persoane fizice și companii de pretutindeni. 95 de oameni au ales să fie ambasadorii unor cauze în care au crezut de la început și pe care le-au făcut auzite astfel încât să mobilizeze donații pentru atingerea obiectivelor financiare. Mai bine de 749.000 de  lei au fost obținuți, bani care vor transforma în realitate spații educative, vor facilita tratamente mult prea costisitoare, vor crește calitatea vieții unor persoane cu dizabilități sau copii proveniți din medii defavorizate, vor contribui la educarea și dezvoltarea tinerei generații, iar lista de bine continuă.

Donații

Timp de mai bine de două luni bihorenii s-au implicat în susținerea cauzelor înscrise la Swimathon Oradea, ediția a XII-a. Pentru a veni în sprijinul cauzelor care au nevoie de susținerea bihorenilor în obținerea fondurilor necesare, donațiile pot fi făcute și după competiția caritabilă ce are loc sâmbătă, 15 iunie. Mai exact, campania de strângere de fonduri continuă până pe 15 iulie. Comunitatea poate descoperi și susține cauzele pentru care s-au făcut valuri de bine și pentru care se înoată la Swimathon Oradea 2024 la acest link.

350 de înotători vor înota pentru cauzele în care cred și pentru care vor face valuri de bine. Fundația Comunitară Oradea răsplătește efortul oamenilor care s-au implicat. Echipa de proiect care a mobilizat cele mai multe fonduri va primi din partea Fundației suma de 2.000 de lei pentru cauza susținută, iar membrii echipei vor primi 6 vouchere Benvenuti. Persoana care a mobilizat cele mai multe donații, fie ambasador sau înotător se va bucura de un Apple Watch și de o cină pentru 2 persoane la Ramada Steak HUB. Alți 1.000 lei vor fi oferiți cauzei pentru care persoana a mobilizat fonduri în timpul campaniei. Efortul celei mai rapide echipe de înotători va fi recompensat cu 6 vouchere emag și 6 echipamente de înot, dar și cu 1.000 Lei, bani care merg spre susținerea cauzei pentru care înoată. Cea mai rapidă echipă formată din membrii unei companii va câștiga 6 vouchere emag și 1 weekend pentru 12 persoane la Pensiunea Podgoriile Dextra.

Programul competiției sportive poate fi descoperit aici. Swimathon Oradea 2024 se va vedea și LIVE  pe Youtube.

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro și pe paginile de Facebook: Swimathon Oradea și Fundația Comunitară Oradea.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Fiul președintelui Băncii Transilvania, Horia Ciorcilă, a explicat de ce a renunțat la sportul profesionist și cum a intrat în business, ca manager al Transylvania Open și Sports Festival.

Patrick Ciorcilă: “În România vrem campioni, dar nu investim în sport”

Articolul următor

Bootcamp FIX Cluj 2024 la USAMV Cluj-Napoca

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share