Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clubul Economic Nord-American a sărbătorit 4 ani de activitate la Timișoara

Aniversarea a 4 ani de activitate a Clubului Economic Nord – American la Timișoara a avut loc miercuri, 12 iunie 2024, la Hamilton Central Europe, cea mai mare locație din Europa a grupului Hamilton, după Elveția.

Pe lângă activitățile dezvoltate la sediul din Giarmata Timiș, începând cu anul 2023, Hamilton a înființat la Timișoara un hub global de dezvoltare software, care contribuie la soluțiile diviziei de Robotică Hamilton.

Evenimentul s-a dorit și o marcare a zilelor naționale a celor trei țări importante de pe continentul Nord American: Canada (1 iulie), SUA (4 iulie) și Mexic (16 septembrie).

Investiții Nord-Americane de sute de milioane de euro

Investițiile Nord-Americane în România și în regiunea de vest sunt importante. Companii precum Hamilton, Honeywell, Kimball, Litens, Flex, Smithfield, Deloitte, Maxwell, Remax etc au investit, cumulat, sute de milioane de euro însă, ce este la fel de important sunt standardele înalte pe care le-au adus în România, odată cu investițiile făcute.

Președinția clubului este deținută de dr. Adrian Bădescu, consul onorific al Statelor Unite Mexicane în Timișoara și fondator al Clinicilor Medici’s

Președinția actuală a clubului (2023-2025) este deținută de dr. Adrian Bădescu, consul onorific al Statelor Unite Mexicane în Timișoara și fondator al Clinicilor Medici’s.

Din boardul clubului mai fac parte past-președintele Ileana Gabor (Honeywell), vicepreședinții Ciprian Ractei (Hamilton Central Europe), Dan Copocean (Kimball Electronics), Ovidiu Ambruș (Litens Automotive), secretarul clubului Av. Anton Iuhasz (Iuhasz & Asociații) și membrii Horațiu Pîrvulescu (Deloitte) și Miruna Năchescu (Universitatea de Vest din Timișoara).

Printre invitații de marcă ai evenimentului s-au numărat rectorii UVT, UPT și UMF din Timișoara, mai mulți consuli și membrii ai Corpului Consular din Timișoara, președinții Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură din Timișoara, ai cluburilor economice german și francofon, directori de instituții, directori ai marilor companii din Timișoara și reprezentanți ai mass-media.

4

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Universitatea FITS

Articolul următor

Ziua Universală a Iei la Roma în 2024

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share