Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Untold Dubai, desemnat festivalul anului în Orientul Mijlociu

Festivalul din Emiratele Arabe Unite (EAU) a obținut performanța în cadrul Middle East Event Awards, ediția 2024.

Untold Dubai a fost o experiență memorabilă și pentru fani și pentru artiști și a stabilit un nou standard în industria evenimente din Orientul Mijlociu. Recunoscând amploarea acestui eveniment impresionant, a fost desemnat drept câștigător la categoria festivalul anului la prestigioasa gală Middle East Event Awards 2024, desfășurată la Madinat Jumeirah, Dubai. Trofeul subliniază statutul festivalului ca un pilon al scenei de divertisment live din EAU.

“Acest trofeu vine ca o recunoaștere a valorii brand-ului Untold și demonstrează puterea imensă a muzicii de a aduce oamenii împreună. E o parte din fiecare, fanii noștri minunați, partenerii festivalului și echipa noastră unică! Suntem extrem de pasionați și de fiecare dată ne dorim să oferim experiențe extraordinare publicului nostru din întreaga lume. Am început pregătirile pentru Untold 2025, o ediție care va fi și mai spectaculoasă”, a spus Edy Chereji, cofondator al Untold Universe.

Untold, un festival recunoscut la nivel mondial pentru show-urile uluitoare și producțiile vizuale impresionante, a debutul în Orientul Mijlociu, la Expo City Dubai, și a stabilit un record de participare. 185.000 de fani au ales să trăiască o experiență completă de festival alături de cei peste 100 de artiști și DJ de top.

Prima ediție a avut un program impresionant cu artiști din toate genurile, de la EDM, house și techno, până la pop și K-pop. Tïesto, Hardwell, Armin Van Buuren, PSY, G-Eazy, Ellie Goulding, Sebastian Ingrosso și Timmy Trumpet au oferit momente unice fanilor Untold Dubai.

“Succesul primei ediții evidențiază puterea muzicii de a aduce oamenii împreună. Trofeul obținut în cadrul galei Middle East Event Awards demonstrează că Untold, brand românesc născut la Cluj-Napoca, își respectă promisiunea făcută, aceea de a fi partenerul strategic al orașului Dubai în entertainment și de a-l poziționa pe harta internațională a destinațiilor de festival”, susțin inițiatorii festivalurilor.

Middle East Event Awards recompensează cele mai bune evenimente live și de divertisment din regiune, evenimente de artă și cultură. Untold Dubai revine în 2025 pentru a doua ediție, iar fanii se pot înregistra pentru ediția de anul viitor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

România a găzduit, în premieră, Congresul European de Endometrioză

Articolul următor

Servicii medicale în cele mai bune condiții la Zalău confirmate Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share