Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Servicii medicale în cele mai bune condiții la Zalău confirmate Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate

Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate a acordat cea mai înaltă categorie de acreditare acordată unui spital din România Spitalului Județean de Urgență din Zalău. Categoria la care a fost încadrat este a II-a, și, până la acest moment, niciun spital din România nu a fost încadrat în categoria I de acreditare.

În ultimii ani se observă o deplasare a accentului calitativ înspre spitalele județene de urgență din țară. Este și cazul SJU din Zalău, care a înregistrat multe aprecieri atât din partea forurilor abilitate să analizeze calitatea actului medical, cât și din partea pacienților. Acest fapt se datorează unui cumul de factori, începând cu învățământul superior de specialitate, clinicile în care tinerii rezidenți își desfășoară stagiul de pregătire, cu asistenții medicali tot mai bine pregătiți, completat cu resursa financiară cu care administrațiile locale înțeleg să contribuie.

„Încadrarea Spitalului Județean de Urgență Zalău în categoria a II-a de acreditare reprezintă munca în echipă a întregului colectiv din cadrul instituției, o încununare a eforturilor, a preiectelor și investițiilor pe care Consiliul Judeţean Sălaj le derulează pentru SJUZ și reprezintă angajamentul nostru față de pacient, de a oferi servicii medicale performante, sigure și de calitate” a transmis managerul unității spitalicești sălăjene, Rodica Albert.

Îngrijire medicală de înaltă calitate la Zalău

„Recunoștința mea se îndreaptă către managerul SJU Zalău, directorul medical, precum și către toți cei implicați în procesul de acreditare, pentru modul exemplar în care au pregătit acest examen atât de important pentru sistemul medical din județul Sălaj. Rezultatele obținute îmi întăresc convingerea că Spitalul Județean este condus de profesioniști, că medicii își fac pe deplin datoria și că, la nivelul județului, cetățenii beneficiază de serviciile uneia dintre cele mai bune unități sanitare.

Faptul că Spitalul din Zalău a dobândit al doilea cel mai mare punctaj în rândul spitalelor județene de urgență demonstrează angajamentul ferm în a oferi îngrijire medicală de înaltă calitate. În numele cetățenilor și al meu personal, mulțumesc întregii echipe pentru munca, profesionalismul și dăruirea de care dă dovadă zi de zi și o asigur de tot sprijinul în proiectele viitoare”, a transmis Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele CJ Sălaj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Untold Dubai, desemnat festivalul anului în Orientul Mijlociu

Articolul următor
Este începutul a 11 zile cu sute de proiecții, cine-concerte, expoziții, concerte, discuții și evenimente speciale la TIFF. 

100.000 de spectatori așteptați la TIFF. 1.000 de invitați la festival

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share