Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Banca Transilvania împrumută One United cu 47 milioane €

One United Properties (OUP), investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație, a anunțat obținerea unei finanțări de la Banca Transilvania (BT) Cluj.  

One United Properties (OUP), investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație, a anunțat obținerea finanțării consistente de la Banca Transilvania (BT) Cluj.

Aceasta va fi utilizată pentru rambursarea în integralitate a finanțării existente a creditului contractat de OUP, în 2021, de la Black Sea Trade and Development Bank, pentru dezvoltarea clădirii sustenabile de birouri One Tower, din One Floreasca City. Noua finanțare asigură rambursarea parțială a creditelor de la acționari existente și a altor costuri aferente.

„Finanțarea de la BT ne va permite să rambursăm un credit existent pentru dezvoltarea clădirii de birouri One Tower și, totodată, să reducem dobânda cu 1%, această măsură reflectând angajamentul nostru de a optimiza performanța financiară. Interesul pentru oferta noastră de birouri este extrem de ridicat.

Clădirea One Tower este complet închiriată, demonstrând calitatea spațiilor noastre. Cu o valoare brută de dezvoltare de 120 milioane €, această proprietate reprezintă un reper important în portofoliul nostru. Ne angajăm să răspundem cererii crescânde de spații office sustenabile prin dezvoltarea noilor birouri la etajul 1 al One Gallery, în proces de restaurare”, a spus Andrei Diaconescu, cofondator al OUP.

Parte a dezvoltării multifuncționale One Floreasca City, clădirea One Tower este prima clădire de birouri din România cu certificare LEED v4 Platinum Building Design and Construction. LEED este cel mai utilizat sistem de evaluare a clădirilor verzi din lume și un simbol internațional al excelenței.

Pentru a răspunde cererii de spații de birouri moderne și certificate, OUP a precizat că își va extinde oferta office de la One Floreasca City odată cu dezvoltarea One Gallery, fosta fabrică Ford, aflată în prezent în proces de restaurare. Etajul 1 prevede noi spații de birouri moderne, iar parterul va găzdui spații de retail.

Valoarea brută de dezvoltare pentru One Gallery este de 100 milioane €, cea mai mare investiție privată din România în restaurarea unui imobil istoric. Printre companiile care au birourile la One Tower se numără McCann Worldgroup România, CBRE, Sanador, CMS România, Element Group, Egis, Astellas, Green Group, Saint-Gobain. OUP este tranzacționată la Bursa de Valori București.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Fine dining-ul din România se numără printre cele mai accesibile din Europa, media unui meniu de degustare fiind sub 100 de euro în țara noastră, conform platformei de rezervări online Bookingham.

Sibiul și Clujul, cel mai ieftine orașe de fine dining din Europa

Articolul următor

Cu Bolojan, Birta și Mălan pe șantierul Inelului Rutier Metropolitan Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share