Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Curs gratuit de contabilitate, fiscalitate și reporting la Incubatorul de afaceri Oradea

Cum pot afacerile mici să evite greșeli costisitoare? Tot ce trebuie să știi despre contabilitate, fiscalitate, salarizare și reporting”. Aceasta este tematica workshop-ului gratuit organizat de Incubatorul de afaceri Cresc Oradea Mare în parteneriat cu IMM Club, în data de 9 iulie 2024, de la ora 9:15, la Incubatorul de afaceri.

 

Cui se adresează cursul

Cursul se adresează antreprenorilor și administratorilor de afaceri care doresc să-și optimizeze procesele financiare, să evite greșelile costisitoare și să învețe noțiuni esențiale despre contabilitate, fiscalitate, salarizare și reporting, precum și angajaților care doresc să devină antreprenori.

Participanții la workshop vor învăța:
• Responsabilitățile legate de activitatea contabilă și conformarea cu legislația în vigoare;
• Diferențele și importanța contabilității primare, de gestiune și financiare;
• Pașii necesari pentru a evita greșelile financiare, inclusiv utilizarea softurilor adecvate, organizarea documentelor și analiza periodică a cifrelor;
• Cum se pot transforma datele contabile în informații utile pentru management și cum să detecteze semnalele de alarmă prin rapoarte interactive;
• Importanța vectorului fiscal și verificarea încadrării în plafoanele fiscale pentru a menține controlul taxelor;
• Analiza costurilor angajaților și obligațiile legale ale angajatorilor.

Despre traineri

Delia Mircea, cu peste 15 ani de experiență în domeniul financiar și al creației de conținut, este proprietara și editorul senior al site-ului Contzilla, o platformă recunoscută pentru furnizarea de conținut contabil, financiar și fiscal de înaltă calitate și atractiv. Delia este un contabil certificat ACCA, având o expertiză solidă în contabilitatea financiară, contabilitatea de costuri și raportarea financiară. Misiunea ei este să educe, să informeze și să inspire prin conținut financiar accesibil și captivant, adaptat nevoilor și așteptărilor audienței.

Când este vorba de contabilitate, atunci Delia Mircea este persoana cea mai potrivită pentru rolul de speaker, rol pe care suntem onorați că a acceptat să-l aibă la acest workshop”, a prezentat-o Liviu Sav pe Delia Mircea.
Liviu Sav este co-fondator al BRIDGE-to-INFORMATION, având o vastă experiență în dezvoltarea modelelor de afaceri și automatizarea raportării pentru IMM-uri. Cu o carieră de peste 20 de ani în domenii precum consultanță de afaceri, management financiar și BI, Liviu este dedicat transformării datelor contabile în informații manageriale valoroase cu ajutorul rapoarte interactive. Cursul său oferă instrumentele necesare pentru optimizarea deciziilor de afaceri și înțelegerea tendințelor din afaceri prin valorificarea eficientă a datelor existente.

Înscrierile la curs se pot face aici: https://tinyurl.com/mwnr2cec

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Trend Furniture accelerează expansiunea pe plan național și internațional, vizând și piața din Republica Moldova

Articolul următor

Top 10 companii din județul Arad în funcție de cifra de afaceri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share