Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

MIS Grup a ridicat primul corp la Polivalenta din Suceava

Obiectivul de infrastructură sportivă construit de societatea bistrițeană va fi gata peste un an.

“Sala Polivalentă din Suceava este realizată în proporție de 60%, iar lucrările înaintează conform graficului. Principalul teren de joc, cel cu 5.000 de locuri pentru spectatori, are deja realizate tribunele, iar în scurt timp urmează să fie acoperit primul corp de clădire.
Sala Polivalentă, care va fi finalizată la începutul verii următoare, va avea 710 locuri de parcare, opt pentru autocare, peste 7.100 mp de spații verzi. Sala va găzdui atât evenimente sportive, cât și social-culturale, inclusiv concerte. Prin aceasta se vor pune la dispoziția sucevenilor și numeroase alte facilități, de la restaurante până la spații verzi, pentru relaxare și petrecere a timpului liber”, conform MIS Group.
Societatea este unul dintre cei mai mari constructori din județul Bistrița-Năsăud, cu 200 de angajați și lucrări publice sau private în mai multe județe. Printre proiectele MIS Grup sunt sălile polivalente din Brașov și Suceava.
Sala Polivalentă Suceava este una dintre cele mai mari investiții de infrastructură sportivă care se realizează în Moldova. Proiectul se ridică la 30 de milioane de euro, fiind realizat prin Compania Națională de Investiții.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Furnizorul de soluții integrate de acces Kadra Cluj a finalizat implementarea sistemelor de automatizare a accesului, gestionare a parcărilor și protecție la foc din aeroporturi aflate în această zonă a țării.

Kadra a optimizat fluxurile de pasageri pe aeroporturile Ardealului

Articolul următor

Piața asigurărilor de locuințe din România, pregătită să acorde despăgubiri rapid în caz de dezastru

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share