Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Kadra a optimizat fluxurile de pasageri pe aeroporturile Ardealului

Furnizorul de soluții integrate de acces Kadra Cluj a finalizat implementarea sistemelor de automatizare a accesului, gestionare a parcărilor și protecție la foc din aeroporturi aflate în această zonă a țării.

Majoritatea aerogărilor din Transilvania și Banat și-au instalat sisteme de automatizare a accesului și gestionare a parcărilor.

Furnizorul de soluții integrate de acces Kadra Cluj a raportat implementarea sistemelor de automatizare a accesului, gestionare a parcărilor și protecție la foc în aeroporturi aflate în această zonă a țării.

Aeroportul Ghimbav Brașov a instalat un sistem Parkomatic de management automat al parcării prin care se gestionează eficient locurile de parcare și sunt întreținute facile, de la distanță. Această soluție aduce economie de timp și resurse, fiind o sursă de venituri.

Același sistem a fost instalat la Aeroportul Avram Iancu Cluj. Soluția automatizată de parcare a ajutat la gestionarea eficientă a spațiului. Pe lângă parcarea privată existentă, s-au mai amenajat două parcări suplimentare administrate de aeroport în regim propriu.

„Automatizarea unei parcări înseamnă reducerea costurilor de funcționare, iar pe de altă parte, crearea unei surse suplimentare de venituri. Acest lucru permite continuarea investițiilor de către managerii aeroportului”, explică Octavian Fanea, CEO al Kadra.

Aeroportul Sibiu a finalizat extinderea și modernizarea parcărilor. Aerogara a fost dotată cu porți rapide cu sistem de citire a cărților de îmbarcare și control de acces integrat, dar și cu uși și cortine rezistente la foc.

În curs de modernizare este și Aeroportul Oradea, unde Kadra a contribuit la eficientizarea fluxurilor prin montarea de uși metalice, tip rulou, uși secționale, cortine rezistente la foc pentru protecție împotriva incendiilor.

„Intrarea României în Spațiul Schengen aerian a urgentat procesul de modernizare a aeroporturilor internaționale românești așa încât să poată primi un flux aproape dublu de persoane. S-au făcut investiții semnificative de extindere a infrastructurii, de îmbunătățire a serviciilor și sporire a securității”, conform Kadra.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fermierii au de acum acces la soluții agricole digitale și biologice integrate

Articolul următor

MIS Grup a ridicat primul corp la Polivalenta din Suceava

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share