Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ambasadorul Franței, în vizită la Electroglobal și CFAC

Nicolas Warnery, în compania lui Radu Ciorba și consulului onorific al Franței, Pascal Fesneau | Foto: CFAC

Diplomatul francez Nicolas Warnery a inclus pe agenda sa din Cluj întrevederi cu mai mulți lideri ai sectorului economic din județ.

Ambasadorul Franței în România a efectuat o vizită la furnizorul de soluții și echipamente electrice Electroglobal, prilej cu care a admirat și o expoziție de artă. Electroglobal este unul dintre liderii naționali în domeniul soluțiilor si echipamentelor electrice, pentru sistemele de automatizări industriale, acţionări electrice şi sisteme de iluminat.

Compania a înregistrat afaceri de 291 de milioane de lei anul trecut, cu un profit net de 18 milioane, având 189 de angajați, potrivit Listă Firme. Administratorii Electroglobal sunt Radu Ciorba, Rolf Herman de Graaf și Ion Ioniță. Electroglobal, companie cu sediul parcul industrial Tetarom I, comercializează 100.000 de repere livrabile de pe stoc, echipamente şi materiale electrice.

Electroglobal   

De asemenea, oficialul francez s-a întâlnit cu membri ai Clubului Francofon de Afaceri Cluj (CFAC) cu care a discutat despre activitățile derulate aici de către organizația de business.

CFAC va aniversa, în 11 iulie, la Centrul Cultural Casino din Cluj-Napoca, Ziua Franței, avându-l ca invitat pe Julien Chiappone – Lucchesi, consilier de cooperare și de acțiune culturală al Ambasadei Franței, director al Institutului Francez din România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

50 de milioane euro pentru drumul spre Cheile Nerei

Articolul următor

Salt în istorie cu Sighișoara Medievală

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Better Quality Assurance (BetterQA) Cluj este acum o filială a WillDom. Acest parteneriat marchează o etapă importantă pentru noi, deschizând noi oportunități de creștere și excelență în asigurarea calității.
Citeste mai mult

BetterQA își unește forțele cu WillDom

Parteneriatul dintre societatea clujeană și grupul american va da naștere companiei WillDoom Romania. “Better Quality Assurance (BetterQA) Cluj…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share