Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Lecție de contabilitate cu Delia Mircea – Contzilla – la Incubatorul de Afaceri

IMM Club a continuat, marți, 9 iulie 2024, seria de workshop-uri organizate la Incubatorul de Afaceri Cresc Oradea Mare cu două lecții, una despre contabilitate și fiscalitate, și alta despre asigurări.

Protagoniștii primei lecții: „Cum pot afacerile mici să evite greșeli costisitoare? Tot ce trebuie să știi despre contabilitate, fiscalitate, salarizare și reporting” au fost Delia Mircea – proprietara și editorul senior al site-ului Contzilla, și Liviu Sav – co-fondator al BRIDGE-to-INFORMATION și IMM Club.

Cel de-al doilea workshop: „Protejează-ți Afacerea: Soluții Esențiale de Informare și Asigurare pentru Vânzările cu Termen de Plată” a fost susținut de Marius Maier, Managing Partner la CMC Grup Risk Advisor SRL.

Delia Mircea a vorbit despre tipurile de contabilitate, despre decapitalizarea firmei, despre fiscalitate și salarizare. Specialista a adus în discuție și vectorul fiscal, plafoanele fiscale, despre ce se întâmplă dacă nu îți plătești taxele la timp și a exemplificat cu facilitățile fiscale la care pot apela firmele pentru reducerea poverii fiscale.

„Greșelile costisitoare provin din neconformare! Banii firmei nu trebuie confundați cu banii personali”, sunt două dintre ideile cu care au rămas participanții la workshop-ul susținut de Delia Mircea.

Liviu Sav a încercat să ofere răspunsuri la întrebarea: Care sunt punctele dureroase pe care contabilitatea nu le rezolvă? Totodată, acesta a vorbit despre valoarea datelor contabile și despre cum pot fi transformate datele contabile în informații manageriale cu ajutorul reporting-ului.

Toate acestea cu ajutorul aplicației B2I.app.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ladies, Gentlemen and Golf by Daniela Sima

Articolul următor

Concluziile Patronatului Antreprenorilor Contabili din România și ale echipei de negociere, în urma întâlnirii cu Ministrul Marcel Boloș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share