Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Benelux Business Days, în premieră la Cluj. Vizite la Sarmatec și CSi

O delegație de afaceri a întreprins două vizite de lucru în cadrul primei ediții locale a Benelux Business Days (BBD), consemnează Cluj International Committee (CIC).
Oaspeții din cele patru țări s-au familiarizat cu procesele de producție de la cele două societăți vizitate | Foto: BEROCC

O delegație de afaceri a întreprins două vizite de lucru în cadrul primei ediții locale a Benelux Business Days (BBD), consemnează Cluj International Committee (CIC).

BBD Cluj-Napoca a reunit jucători cheie din regiunea Benelux și afaceri locale din România, menționează raportul CIC, organizație a comunității străine din zona Clujului. Vizitele la două fabrici au fost urmate de un dineu la Restaurantul Chios.

“Evenimentul BBD, organizat de Camera de Comerț Belgia – Luxemburg – România – Moldova (BEROCC). a fost îmbogățit de scurte vizite la Drafil România (Sarmatec) și CSi România. Participanții au obținut informații valoroase despre operațiunile și contribuțiile acestora la economia locală”, potrivit CIC.

O delegație de oameni de afaceri din Belgia, Olanda și Luxemburg a întreprins două vizite de lucru în cadrul primei ediții a Benelux Business Days (BBD) organizate la Cluj.

Calendar bogat de evenimente

Printre evenimentele la care au participat membrii CIC, în această vară, se mai numără vizita în țara noastră a președintelui Italiei, Sergio Mattarella; vizita la Cluj a ambasadorului Franței în România, Nicholas Warnery; Sommerfest Cluj 2024; misiunea economică japoneză de la Timișoara, dar și Fete la France Cluj-Napoca.

Compania cu capital belgian Sarmatec – Drafil România se ocupă cu producţia de confecţii metalice, având o gamă largă de articole din sârmă (grilaje, containere, coşuri, rafturi). CSi este furnizor de echipamente comerciale şi industriale – sisteme de manipulare și paletizare a materialelor fondat în Rotterdam (Olanda).

BEROCC are ca scop promovarea comerțului bilateral pentru investițiile belgiene, luxemburgheze, românești și moldovenești. Obiectivul său este de a crea o rețea de oameni de afaceri între aceste țări prin organizarea de seminarii, ateliere de lucru, întâlniri și vizite la companii pentru membri.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Se fac pași pentru nodul rutier de la Crasna, județul Sălaj

Articolul următor

Bulgaria, măsuri drastice împotriva jocurilor de noroc. Efectele asupra industriei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share