Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ELITE TB-2024. Leoni își optimizează procesele de producție

Uzina Leoni a găzduit inițiative de mediu și educație, angrenând atât angajații companiei, cât și tineri din Bistrița.

Transilvania Business prezintă ultimele informații despre activitatea companiilor incluse în proiectul Elite în Business. Banat și Transilvania – Top 300.

Uzina Leoni a găzduit inițiative de eficiență operațională, mediu și educație, angrenând atât angajații companiei, cât și tineri din Bistrița. Andrada Verdeș, Country Manager, și Mihaela Scurtu, Head of HR Leoni România, au subliniat importanța dezvoltării profesională în susținerea succesului și competitivității companiei.

La evenimentul Six Sigma, organizat la Leoni Bistrița, 12 angajați ai companiei au fost premiați pentru contribuțiile lor semnificative în optimizarea proceselor de producție. Șase au primit clasificarea Green Belt, alți șase, Yellow Belt.

“Aceste inițiative au fost esențiale în reducerea variațiilor și eliminarea defectelor, ceea ce a dus la o îmbunătățire substanțială a eficienței operaționale. Leoni adoptă Six Sigma ca strategie de management pentru a genera un impact major asupra veniturilor, creșterii cotei de piață și obținerii unui avantaj competitiv durabil”, a spus Andrada Verdeș.

Mizează pe tinerii bistrițeni

În această toamnă, în parteneriat cu Fundația Leaders, Leoni a adus în fabrică 27 de elevi dornici de a-și descoperi potențialul prin programul Ora de Carieră. Ei au participat, timp de trei zile, la cursuri de orientare în carieră, un tur al fabricii din Bistrița, discuții cu specialiști din companie.

Leoni

Programul de orientare profesională dedicat tinerilor Ora de Carieră le oferă resurse de care au nevoie pentru conturarea traseului lor profesional. Accesul la consiliere de specialitate îi ajută pe tinerii cu vârste cuprinse între 15 şi 19 ani să ia decizii informate, esențiale pentru cariera lor.

Leoni Wiring Systems Bistrița, firmă axată pe fabricarea de echipamente electrice și electronice pentru autovehicule, a înregistrat afaceri de 1,8 miliarde lei în 2023, cu un profit net de 48 milioane, având 4.398 angajați.

Proiectul Elite în business. Banat și Transilvania, realizat în parteneriat cu portalul Listă Firme, reprezintă o etapă integratoare a galelor The Voices of Business – Regional Awards. Cele cinci topuri din cele două regiuni ale României fac cunoscuți performerii economiei din 16 județe. Corespunzător fiecărui Top 300, Transilvania Business a programat gale regionale la Oradea (județele Bihor, Satu Mare, Maramureș) – 10 octombrie, Sibiu (Sibiu, Alba, Hunedoara) – 24 octombrie, Cluj-Napoca (Cluj, Bistrița-Năsăud, Mureș, Sălaj) – 14 noiembrie, Timișoara (Timiș, Arad și Caraș-Severin) – 12 decembrie, Brașov (Brașov, Covasna și Harghita) – 6 martie 2025.



Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Direcția Județeană de Statistică a anunțat datele de trafic turistic în județul Cluj în primele opt luni ale acestui an.

Turism mai slab vara la Cluj, chiar și în perioada Untold

Articolul următor

Satul transilvan Bonțida pe poteci, dincolo de Electric Castle

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Bistrița-Năsăud, Mureș, Sălaj și Cluj 2024
The Voices of Business Awards Sibiu, Alba și Hunedoara 2024
The Voices of Business Awards Bihor, Satu Mare și Maramureș 2024
Citește și:
Investiții
Citeste mai mult

Innovation Labs Hackathon la Timișoara

Innovation Labs Hackathon 2025 Timișoara: Pregătește-ți startup-ul pentru o investiție de 500.000 € Pe 22-23 martie, Innovation Labs…
Infrastructură
Turism
Educație
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share