Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Pâinea noastră cea de toate zilele, artizanală, la GastroPan 2025 Brașov

sursă foto: Depositphotos.com

Brutari, cofetari și experți HoReCa se vor întâlni în cadrul expoziției internaționale GastroPan, o platformă B2B, cu workshop-uri, dezbateri, prezentări de echipamente de ultimă generație. Atenție gurmanzi! Specialități de excepție vor fi realizate de brutari, cofetari și bucătari talentați. Vizitatorii pot lua parte la demonstrații care vor crea cele mai frumoase piese artistice din cofetărie, panificație, patiserie și ciocolaterie.

GastroPan 2025, expoziție internațională la a XVI-a ediție, aduce la un loc profesioniști din panificație, cofetărie, HoReCa și companii furnizoare de echipamente, soluții de digitalizare, accesorii și ustensile.

„Industria alimentară se află într-o continuă transformare, iar GastroPan 2025 reflectă perfect aceste schimbări printr-un program dedicat digitalizării, sustenabilităţii şi noilor tendinţe de consum. Expozanţii vor prezenta soluţii care combină inovaţia tehnologică cu respectul pentru tradiţie, oferind un cadru ideal pentru schimb de experienţă şi dezvoltare profesională: automatizare şi digitalizare – utilizarea inteligenţei artificiale şi a soluţiilor software avansate pentru optimizarea producţiei şi eficienţa afacerilor; sustenabilitate în practică – alternative eco-friendly la ambalaje, ingrediente naturale şi metode inovatoare de reducere a risipei alimentare; produse artizanale şi etichetă curată – creşterea cererii pentru produse realizate din ingrediente simple, autentice şi sănătoase; inovaţii pentru fiecare segment al industriei”, se menţionează într-un comunicat al organizatorilor, citat de Agerpres.

GastroPan 2025 are loc la Brașov, în perioada 27-29 martie, la Centrul Lux Divina.

sursă foto: GastroPan

Soluții pentru toate tipurile de afaceri

Indiferent de dimensiunea și complexitatea business-ului, organizatorii GastroPan propun soluții de servicii și produse sau echipamente de ultimă generaţie pentru start-up-uri şi afaceri consacrate. Vor fi prezentate noutăţi în panificaţie şi cofetărie, de la tipuri noi de făină şi drojdie până la tehnologii moderne de coacere, gusturi şi arome inedite care vor defini tendinţele anului viitor în domeniul cofetăriei şi gelateriei.

Totodată, soluţii inovatoare vor fi adresate specialiștilor HoReCa, precum echipamente şi tehnologii pentru eficientizarea proceselor în bucătăriile profesionale, gestionarea sustenabilă a resurselor şi optimizarea serviciilor pentru clienţi, noi concepte de servire, ingrediente premium şi alternative sănătoase vor fi prezentate de către specialişti din industrie.

sursă foto: Depositphotos.com

Specialități de excepție realizate de specialiști

Brutarii, cofetarii și bucătarii talentați își vor demonstra talentul prin realizarea celor mai frumoase piese artistice din ciocolaterie, patiserie, cofetărie sau panificație în cadrul „Galeriei Specialiștilor de Excepție din România”.

Brutarii artizani și industriali vor oferi produse inovative consumatorilor, demonstrații și piese artistice în cadrul evenimentului „Pâinea Anului 2025 artizanală și industrială”.

Participanţii vor avea acces la workshop-uri, dezbateri şi prezentări susţinute de experţi, oferindu-le ocazia de a descoperi cele mai recente soluţii şi strategii pentru succes în industria alimentară.

sursă foto: Depositphotos.com


Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Banca Mondială: Mănăștur, cel mai bine cotat cartier al Clujului

Articolul următor

Operatorul feroviar german a plătit milioane euro pentru întârzieri și anulări. Aviz CFR Călători

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Bistrița-Năsăud, Mureș, Sălaj și Cluj 2024
The Voices of Business Awards Sibiu, Alba și Hunedoara 2024
The Voices of Business Awards Bihor, Satu Mare și Maramureș 2024
Citește și:
Investiții
Infrastructură
Turism
Educație
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share