Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

BT a introdus semnătura online pentru antreprenorii care iau credite

Consiliul de Administrație al Băncii Transilvania (BT) Cluj a aprobat răscumpărarea a maximum 900.000 acțiuni (din totalul celor 4 milioane de aprobate a fi răscumpărate de către adunarea generală extraordinară a acționarilor) cu valoarea nominală de 10 lei/acțiune.

Antreprenorii care lucrează cu Banca Transilvania (BT) Cluj pot semna online contractele de credit și actele adiționale pentru împrumuturile fără garanții imobiliare.

BT eSign este cea mai nouă soluție a grupului financiar de la Cluj pentru banking la distanță. Semnătura electronică este gratuită. Semnatarii pot fi inclusiv persoane rezidente care nu sunt clienți BT, dar codebitori sau garanți. BT eSign a fost, din noiembrie 2021, în faza pilot.

200 de clienți care au folosit soluția au semnat 300 de contracte de credit și acte adiționale (primire, prelungire, restructurare împrumut). “Aceasta a fost bine primită de clienții dornici să adopte soluții digitale și de cei care erau în străinătate sau izolare, în pandemie”, conform BT.

Au dat credite de 10 miliarde de euro

BT, cea mai mare bancă din România, are 19% cotă de piaţă, 3,6 milioane de clienţi, 9.000 de angajaţi, şi 500 de sedii în 180 de localităţi. 2,04 miliarde de lei reprezintă profitul net consolidat pe 2021 al grupului financiar BT. La nivel de bancă, urcarea față de anul precedent este de 50%.

Conducerea BT a informat că a încheiat 2021 cu cifre peste media pieței în creditare și volumele operaționale. BT are 72% capital românesc și 39.000 de investitori direcţi persoane fizice. Activele grupului financiar BT au ajuns, la finalul anului trecut, la 132 miliarde lei.

Creditele au crescut până la 50,2 miliarde de lei. Depozitele au ajuns la 108 miliarde, dintre care 71 miliarde ale clienţilor persoane fizice, iar 36 miliarde, ale persoanelor juridice. Principalii săi competitori în România sunt BCR și BRD.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Organizatorii celui mai mare târg de profil din Transilvania, Expo Agraria, sunt în plină pregătire cu amenajările de lângă Parcul Industrial Tetarom III.

Agraria se pregătește de redeschidere

Articolul următor

Curse anulate pe patru aerogări din Transilvania și Banat

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share