Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Curse anulate pe patru aerogări din Transilvania și Banat

Zboruri către patru destinații de pe aeroporturile din Oradea, Timișoara, Sibiu și Cluj au fost anulate de către compania low-cost Blue Air.

Compania a anulat recent sute de zboruri care urmau să fie operate pe câteva zeci de rute în lunile mai și iunie, conform Boarding Pass. Cursele anulate afectează câteva zeci de rute de la bazele sale din România.

Ca urmare a acestor anulări, 17 rute sunt complet suspendate în perioada mai – iunie, potrivit datelor din sistemul de rezervări al companiei. Printre rutele incluse se numără București – Oradea (suspendată până în 30 iunie), București – Timișoara (30 iunie). Alte rute suspendate sunt Cluj-Napoca – Bruxelles (23 iunie), Sibiu – Stuttgart (1 – 31 mai).

Bază nouă la Iași

Pe lângă cele complet suspendate, alte rute de la Cluj-Napoca, Bacău, București, Iași, Torino au parte de o reducere a numărului de zboruri săptămânale operate. “Cauza acestor anulări este neclară și nu este exclus ca Blue Air să efectueze alte ajustări programului de zbor”, conform BP.

Blue Air a anunțat recent deschiderea celei de-a patra baze din România, la Iași, cu două aeronave noi și introducerea a 11 noi rute ce leagă România de Europa. Compania va opera până la 46 de zboruri săptămânale către 13 destinații.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Consiliul de Administrație al Băncii Transilvania (BT) Cluj a aprobat răscumpărarea a maximum 900.000 acțiuni (din totalul celor 4 milioane de aprobate a fi răscumpărate de către adunarea generală extraordinară a acționarilor) cu valoarea nominală de 10 lei/acțiune.

BT a introdus semnătura online pentru antreprenorii care iau credite

Articolul următor
Un medic virtual nu va putea niciodată să pună un diagnostic corect, susține Anca Buzoianu, rectorul Universității de Medicină și Farmacie Cluj.

Rectorul UMF Cluj: “Pregătirea în medicină nu se poate face la distanță”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share