Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

„Business Forum Nord–Vest” la Satu Mare

Asociația Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord-Vest și Asociația Camera Meșteșugarilor, în colaborare cu Federația Patronilor Bihor, Asociația Întreprinzătorilor Maramureș și Organizația Patronilor Sălaj, sub înaltul patronaj al Uniunii Naționale a Patronatului Român, vor organiza Business Forum Nord–Vest” la Satu Mare.

Aflat la prima ediție,Business Forum Nord–Vest” va fi organizat, în zilele de 12-13 mai 2022.

Prin evenimentul propus, organizatorii doresc să contribuie la dezvoltarea și promovarea economiei din această regiune a țării și să promoveze companiile și organizațiile a căror activitate este legată de antreprenoriat.

Astfel, în secțiunea B2B a Forumului, participanții își vor putea promova companiiile și vor avea ocazia de a identifica noi parteneri de afaceri, situați într-o arie geografică ușor accesibilă (max. 150-200 km).

În secțiunea de prezentări a Forumului, vor putea fi aflate informații noi de care depinde viitorul firmelor legat de tehnologii, strategii, resurse umane, marketing.

Prezența la cina comună a participanților, le va oferi acestora ocazia să relaționeze și să constate că în regiunea de N-V a țării există un antreprenoriat dinamic și competitiv. Participanții la Forum vor primi o serie de informații utile și vor cunoaște mai bine potențialul economic al județelor din regiunea de N-V a țării.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Linia ferată de mare viteză care să conecteze Portul Constanța de Budapesta, prin București și Transilvania, depășește capacitățile autorităților române, conform Asociației Pro Infrastructură (API).

Tren de 200 km/h Constanța - Cluj - Oradea? “Visăm cai verzi pe pereți”

Articolul următor

Delgaz Grid va moderniza rețeaua de gaz din Arad pe o lungime de 12 kilometri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share