Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Americanii de la DataArt au cumpărat Lola Tech Cluj

Compania clujeană de software Lola Tech și-a unit forțele cu firma globală de inginerie software DataArt.
Grupul american dispune de 20 de centre în SUA, Europa, Orientul Mijlociu și America Latină | Foto: DataArt

Compania clujeană de software Lola Tech și-a unit forțele cu firma globală de inginerie software DataArt.

“Achiziția agenției noastre de către DataArt, companie din New York, va oferi clienților noștri și mai multe capacități tehnice și va oferi oportunități interesante de creștere pentru personalul nostru”, conform conducerii Lola Tech.

Mișcarea face parte din strategia DataArt de a continua să își extindă rețeaua globală și să investească în talente IT de top. Folosind hub-ul din Cluj, DataArt va investi și va crește echipa din România. Infrastructura existentă a Lola Tech de aici și forța de muncă înalt specializată vor servi pentru a sprijini creșterea DataArt.

Extindere în Europa Centrală și de Est

„Pe măsură ce cererea pentru servicii de dezvoltare software și transformare digitală continuă să crească, biroul din România va juca un rol semnificativ în intensificarea și consolidarea ofertelor regionale DataArt și nu am putea fi mai mândri că facem parte din aceasta”, a spus Inge Cuypers, CEO al Lola Tech Limited.

Cu 20 de centre în SUA, Europa, Orientul Mijlociu și America Latină, achiziția de către DataArt a afacerii de aici, și în special a locației sale din Cluj, înseamnă că este acum prezentă într-un număr de hub-uri IT de top est-europene, inclusiv Polonia, Bulgaria, Ucraina și Serbia.

Vor lucra pentru mărci globale importante

„Am fost martori ai unui interes puternic pentru această regiune din partea clienților noștri. Împreună cu echipa Lola Tech, vom continua să adăugăm valoare și să oferim clienților un nivel superior de servicii. Așteptăm cu nerăbdare să servim baza impresionantă de clienți a Lola Tech, să consolidăm aceste relații și să punem în aplicare întreaga putere a capacităților noastre combinate”, a menționat Eugene Goland, CEO al DataArt.

“Biroul din Cluj-Napoca este pe deplin operațional și va continua să ofere oportunități atractive de carieră profesioniștilor IT din România. Pe baza portofoliului nostru de clienți existent, personalul poate aștepta acum să lucreze la proiecte interesante pentru clienții DataArt, care includ mărci globale importante precum Unilever, Priceline, Ocado, Flutter Entertainment”, conform reprezentanților Lola Tech.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Un campion mondial, vedetă la Parada Taurilor din județul Mureș!

Articolul următor

„Orașul Ștei Virtual” – proiect de conservare digitală a caselor construite în stil totalitar de sovietici

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share