Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ministrul dezvoltării mizează pe proiectele din Țara Silvaniei

O nouă sală de sport a fost construită în Vârșolț, județul Sălaj. Am inaugurat o investiție care va garanta condiții moderne pentru sport și o viață sănătoasă copiilor, și tuturor membrilor comunității locale.
Sala de sport din Vârșolț a fost inaugurată cu un show de majorete | Foto: MDLPA

Attila Cseke a inaugurat un obiectiv sportiv în comuna Vârșolț și anticipează alte două în orașul Șimleu Silvaniei.

“O nouă sală de sport a fost construită în Vârșolț, județul Sălaj. Am inaugurat o investiție care va garanta condiții moderne pentru sport, o viață sănătoasă copiilor și tuturor membrilor comunității locale. Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a asigurat 8,4 milioane de lei pentru această investiție”, a amintit ministrul.

O nouă sală de sport a fost construită în Vârșolț, județul Sălaj. Am inaugurat o investiție care va garanta condiții moderne pentru sport și o viață sănătoasă copiilor, și tuturor membrilor comunității locale.

Primăria Șimleu Silvaniei solicită finanțare pentru reabilitarea și modernizarea școlii și a spitalul din localitate, două obiective importante pentru comunitatea locală. Ministrul susține dezvoltarea infrastructurii sanitare și educaționale în oraș.

Spitalul din Șimleu, în goana după avize

“Conform planului tehnic, clădirea spitalului ar fi reabilitată și eficientizată energetic, ar fi montate panouri solare, înlocuite instalațiile electrice și cea de ventilație și modernizată clădirea în care funcționează unitatea de primiri urgențe, maternitatea și secția de ginecologie, compartimentul de neurologie, cel de chirurgie, de pediatrie și cel de ortopedie-traumatologie. Clădirea și sala de sport a școlii ar fi reabilitate și dotate modern”, a menționat Cseke.

“Modernizarea Spitalului Orășenesc Prof. Dr. Ioan Pușcaș e unul dintre proiectele pentru care ne concentrăm toate resursele pe care le avem. Din 6 mai 2021 avem si avizul Consiliului Interministerial, ultimul necesar. Împreună cu ministrul dezvoltării am făcut o nouă evaluare și lucrurile sunt clare. Așteptăm sprijinul Guvernului României cât mai grabnic”, a relatat primarul Șimleului, Cristian Lazăr.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Anii de muncă susținută pentru a transforma visul în realitate, un proiect prăfuit în pârtie olimpică de schi omologată la nivel internațional și telegondolă funcțională, sunt acum răsplătiți

Borșa vrea să organizeze Olimpiada de Iarnă

Articolul următor

Capitala Europeană a Culturii s-a încheiat la Novi Sad, urmează în acest an Timișoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share