Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

SURPRIZĂ! Fermierii români anunțați de francezi că Fabrica Tereos Luduș a fost vândută!

Teodor Aflat, unul dintre cei mai mari fermieri din Transilvania, care se afla în grupul fermierilor care intenționau să cumpere Fabrica de Zahăr Tereos Luduș, a declarat miercuri, 1 februarie, pentru

https://agrointel.ro/ , că tranzacția care trebuia să aibă loc cu o zi mai devreme, în data de 31 ianuarie, prin semnarea contractului de vânzare-cumpărare, a picat.

”Noi trebuia să fim la București și să semnăm contractul și am primit un telefon de la directorul fabricii care mi-a spus că aceasta a fost vândută altcuiva. Nu mi-au dat detalii cui, cum și nici măcar de ce. Am întrebat care sunt nemulțumirile, dacă putem relua negocierile de unde au rămas și au dat vina pe avocați, nu am primit prea multe explicații. Suntem și noi șocați pentru că am făcut descoperiri în bancă, împrumuturi, cultivatorii de sfeclă se bazau pe noi”, a declarat, pentru agrointel.ro, Teodor Aflat.

Articolul integral poate fi lecturat la următoarea adresă web:

https://agrointel.ro/247043/soc-francezii-de-la-tereos-i-au-anuntat-pe-fermierii-romani-ca-au-vandut-fabrica-de-la-ludus-altcuiva/?fbclid=IwAR3RuaIEzxjHgVrrVIr-zIqZFtesCUPjvr0bMDg56YwKZ4B9KBVIVHTYLDI

(Redacția)

Post-ul SURPRIZĂ! Fermierii români anunțați de francezi că Fabrica Tereos Luduș a fost vândută! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

24pay își continuă expansiunea în Oradea

Articolul următor

Investitori surpriză la Tereos Luduș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share