Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Casă nouă pentru Uneflora, în ajun de Ziua Femeii

Uneflora Plants & Deco este specializată pe plante ornamentale, fiind inițiată de întreprinzătorii locali Diana și Vasile Barna.

Afacerea cu flori ornamentale din comuna maramureșeană Fărcașa s-a extins cu un magazin de prezentare și desfacere.

Uneflora Plants & Deco este specializată pe plante ornamentale, fiind inițiată de întreprinzătorii locali Diana și Vasile Barna. În incinta spațiilor de producție a apărut o nouă construcție care găzduiește noul magazin de prezentare și desfacere. Vechiul magazin al Uneflora a fost închis.

“Spațiul din vechiul magazin era destul de înghesuit și nu mai puteam să ne desfășurăm activitatea în mod corespunzător. De aceea am hotărât să investim în această construcție. Am făcut un magazin modern, care dispune de un spațiu mult mai generos ca suprafață de expunere, precum și de necesarele spații anexe.

Magazinul este situat în aceeași incintă, aproape de serele de producție, însă am făcut un “upgrade” modului de prezentare al produselor și serviciilor noastre”, a relatat fondatoarea Uneflora.

În incinta complexului se află și unitatea de producție Sere Flori Fărcașa (SFF). Uneflora, societatea axată pe activități de întreținere peisagistică, este deținută integral de Diana Barna. SFF este specializată în comerțul cu amănuntul al florilor, fiind controlată de Marinela Moga (91%). Ceilalți asociați sunt Gheorghe, Gabriel și Robert Moga (câte 3%).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Din echipa de conducere a AFA fac parte Mihaela Rus – președinte, Anca Cozma – director executiv, Pierina Vintilă, Renata Brumaru, Edit Todoran, Cornelia Nagy – vicepreședinți. 

Femeile de business din Cluj și-au reconfirmat echipa de conducere

Articolul următor
Organizația Transilvania Digital Innovation Hub (TDIH) a realizat un raport în urma primului său apel de selecție. 24 dintre societățile înscrise sunt întreprinderi mici și mijlocii (IMM), iar 8, startup-uri.

Industriașii din Ardealul de Nord, interesați de inovare și digitalizare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share