Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Behavioural Economics in Practice – primul curs dedicat mediului de afaceri din România începe la Cluj-Napoca pe 9 februarie

  • Cursul durează 4 luni
  • Diploma este oferită de Universitatea Suffolk
  • Experți internaționali predau în cadrul cursului

În 9 februarie începe primul și singurul training executiv pe tema științei comportamentale din România. Programul a fost creat de către Transilvania Executive Education în parteneriat cu agenția daneză de consultanță iNUDGEyou, cea care a dezvoltat metodologia BASIC pentru intervențiile de schimbare a comportamentului. Universitatea Suffolk din Marea Britanie va oferi diplome de absolvire participanților.

Cursul se adresează exclusiv reprezentanților mediului de afaceri cu experiență în top-middle management, vânzări, marketing, relații clienți, resurse umane. Conceput exclusiv pentru practicieni, cursul are două componente:

  • teoretică, care are rolul de a furniza fundamente conceptuale precum teoria procesului dual de gândire – gândire rapidă, gândire lentă -, biasări cognitive și euristici, conceptul de nudge – influențare “blândă” a comportamentului uman.
  • practică, care are scopul de a dezvolta abilitățile și competențele necesare aplicării metodologiei de schimbare comportamentală BASIC©, dezvoltată de către agenția iNUDGEyou și adoptată la nivelul Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economica (OECD) în 2019.

Trainingul este susținut de:

  • Pelle Guldborg Hansen – CEO iNUDGEyou, cercetător în economie comportamentală la Universitatea Roskilde (Danemarca);
  • Alin T. Băiescu, MBA – directorul trainigului „Behavioural Economics in Practice”, lector la EMBA Transilvania Executive Education;
  • Rodica Ianole-Călin (Co-Fondator și Director Academic al Masteratului de Economie Comportamentală din cadrul Facultății de Administrație și Afaceri, Universitatea București).

Cursurile se vor desfășura în Cluj-Napoca, în perioada februarie-iunie a.c., o dată pe lună, în limba engleză. Cei care se înscriu la curs până în 31 ianuarie au oportunitatea de a beneficia de prețul promoțional – 1800 euro + TVA. Detalii despre înscriere și preț sunt disponibile pe website-ul TEE aici.

Despre Transilvania Executive Education

Transilvania Executive Education este singura organizație din România parteneră cu 3 universități britanice. Peste 40 de cadre universitare internaționale sunt implicate în proiectarea și livrarea programelor educaționale ale TEE. De-a lungul timpului, a format o comunitate de absolvenți formată din peste 200 de antreprenori și manageri de top, din peste 50 de companii din România și din străinătate. În cei 8 ani de la lansare, TEE a reușit, cu sprijinul unor parteneri precum Universitatea Babeș-Bolyai, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Banca Transilvania, Evergent Investments, Emerson, Electrogrup și alte companii de renume să ofere acces din România la oportunități educaționale livrate la standarde internaționale.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Oradea își propune un buget de aproape 3 miliarde de lei pe anul 2024   

Articolul următor
”Cel mai priceput fermier în domeniul pășunatului” este o competiție națională cu premii lansată de Universitatea de Științe Agricole (USAMV) Cluj-Napoca în cadrul proiectului Grazing4Agroecology (G4AE), finanțat din fonduri UE. 

USAMV Cluj pune bazele unei rețele de pășunat sustenabil

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Conferințele Dilema la Oradea

Seria va conține patru conferințe, o conferință-spectacol și dialoguri publice. Joi seara, de la ora 19.00, la Sinagoga…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share