Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bistrițenii de la Monor, afaceri de peste 15 mil. de euro

Producătorul Carmo-Lact Prod din Bistriţa-Năsăud a avut anul trecut cu o cifră de afaceri de 69,6 milioane de lei (peste 15 mil. euro), în creştere cu 7% faţă de anul precedent, arată datele de la Ministerul de Finanţe. Profitul companiei a ajuns anul trecut la 1 milion de lei, potrivit estimărilor produsinardeal.ro.
Reţeaua de distribuţie a produ­selor Monor cuprinde peste 1.000 de clienţi, cu mai mult de 1.500 de puncte de lucru din oraşe precum Bucureşti, Bra­şov, Bistriţa, Sibiu, Cluj-Napoca sau Râmnicu Vâlcea. Carmo-Lact Prod are în portofoliu brânzeturi, lapte de con­sum, lapte bătut, iaurt, smân­tână şi deserturi. Com­pania este unul dintre jucă­torii din lactate care şi-au făcut loc pe segmen­tul produselor ecologice, pro­ducând lapte, kefir şi iaurt din această categorie.
Carmo-Lact Prod este una dintre cele mai mari zece afaceri româneşti din procesarea laptelui şi una dintre ultimele afaceri cu peste 200 de angajaţi deţi­nute de către antreprenori locali. Compania din Bistriţa-Năsăud este controlată de antreprenorii locali Eugen Creoşteanu (50%), Ioan Neagoş (30%) şi Alin Neagoş (20%). Anul tre­cut, compania a avut în medie 226 de sa­lariaţi, conform datelor de la Finanţe.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Parcul Feroviarilor din Cluj-Napoca, necesitatea unui proiect multi-disciplinar

Articolul următor

Colin Lovering joins Avison Young in Bucharest

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share