Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Amazon angajează 100.000 de oameni ca să facă față comenzilor

Gigantul global al comerțului online a anunțat că a deschis 100.000 de posturi noi full și part-time ca să facă față creșterii foarte mari de comenzi din această perioadă.

Într-o postare pe blogul companiei, Amazon anunță că va investi la nivel global 350 de milioane de dolari pentru a mări salariile cu 2 dolari/oră în SUA, 2 lire/oră în Marea Britanie și 2 euro/oră în mai multe țări din Uniunea Europeană în depozitele și centrele logistice, dar și în zonele de transport și livrări.

“Observăm o creștere semnificativă a cererii pentru serviciile noastre, ceea ce înseamnă că nevoile noastre în domeniul forței de muncă au atins un nivel fără precedent pentru această perioadă din an”, a informat conducerea companiei.

Amazon îi așteaptă mai ales pe angajații din hoteluri, restaurante și turism, care și-au pierdut chiar și temporar locul de muncă din cauza crizei provocate de COVID-19 să se alăture echipelor retailerului online, conform Biz.

Compania se consultă permanent cu experții medicali și ia măsurile recomandate pentru a menține sănătatea în rândul angajaților, inclusiv prin promovarea distanțării sociale, spălare, dezinfectare frecventă la locul de muncă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Iulian Dascălu a mai cumpărat o bucată din Carbochim

Articolul următor

ASF așteaptă documentele doar în format electronic

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share