Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

O societate din domeniul automotive, din localitatea Făget din Timiş, a fost închisă din cauza coronavirusului

Principalul angajator din localitatea timişeană Făget, societatea Trimsol, a fost închisă, după ce aici a fost descoperit un focar de infecţie cu coronavirus, cinci persoane fiind deja confirmate pozitiv. În cadrul fabricii, care produce huse de scaun pentru sectorul automotive, şi nu numai, lucrează aproximativ 300 de persoane.

Înfiinţată în 2009, Trimsol este un joint venture între suedezii de la Borgstenna Gruppen şi coreenii de la Dual. Prima fabrică deschisă, în 2010, este cea de la Făget.

În acest moment fabrica a fost închisă, fiind în curs de desfăşurare o anchetă realizată de Direcţia de Sănătate Publică Timiş.

„Din cele 8 cazuri confirmate în Făget și satele aparținătoare unul este vindecat și sperăm că încă 3 se vor întoarce acasă în următoarele 2-3 zile. Ținând cont că au apărut 5 cazuri în zona Făgetului de la aceeași firmă, în această seară am discutat atât cu domnul subprefect cât și cu reprezentantul DSP. Ancheta epidemiologică este în curs, o parte din contacți fiind puși în izolare. De asemenea, am solicitat ca, pe lângă ancheta epidemiologică, să se facă și verificări privind respectarea normelor de sănătate și de protecție a muncii. Foarte important, toate persoanele puse în izolare beneficiază, în această perioadă, de concediu medical! Am primit de la DSP informarea că firma rămâne închisă cel puțin 14 zile”, arată primarul Marcel Avram, conform site-ului lugojeanul.ro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Austria organizează un tren special pe ruta Timişoara – Viena, pentru transportul asistenţilor necesari îngrijirii bătrânilor

Articolul următor

Transportatorul sălăjean Tur Cento a decis să reia traficul interjudețean

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share