Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Transportatorul sălăjean Tur Cento a decis să reia traficul interjudețean

Compania de transport public Tur Cento Trans (TCT) a anunțat că va reintroduce curse între județele Sălaj, Cluj și Oradea, suspendate inițial în timpul stării de urgență.

Din 27 aprilie TCT va activa traseele Zalău – Oradea și Șimleu Silvaniei  – Zalău – Cluj-Napoca, ambele cu câte două curse pe zi pe sens, de luni până duminică. Aceste curse au fost reintroduse și în sistemul de rezervări pe internet.

Acum o lună compania de transport a luat hotărârea să suspende mai mai multe curse între județele Sălaj și Cluj, dar și altele județene. Decizia de suspendare a curselor venea în urma decretării stării de urgență decretate din cauza pandemiei de coronavirus.

Printre traseele interjudețene suspendate se număra și cel de la Oradea la Marghita, iar cele județene, între municipiul Zalău și localitățile Crasna, Mal, Chichișa, Chilioara, Șamșud, Panic, respectiv între Șimleu Silvaniei și Bădăcin sau Preoteasa.

TCT este profilată pe alte transporturi terestre de călători și a realizat o cifră de afaceri de 101 milioane de lei în 2018, cu un profit net de 13 milioane, având 186 de angajați.

Total
3
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

O societate din domeniul automotive, din localitatea Făget din Timiş, a fost închisă din cauza coronavirusului

Articolul următor
healtheuropa.eu

Dependentă de medicamentele din China și India, UE vrea reconfigurarea pieței pharma: „Trebuie să readucem producția de medicamente în Europa”

Citește și:
Citeste mai mult

Start-up Nation aproape de start

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a publicat vineri, 24 iunie 2022, procedura finală de implementare a programului pentru stimularea…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
3
Share