Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rectorul Universității Transilvania din Brașov: Punem la dispoziția studenților 1 milion de euro

Rectorul Universității Transilvania din Brașov, prof. dr. ing. Ioan Vasile Abrudan, a anunțat lansarea unui program pentru toți studenții, prin care aceștia pot depune și implementa proiecte în valoare totală de 1 milion de euro.

„Doresc să-i anunț pe toți studenții universității de la toate ciclurile de studii că în acest an universitar UNITBV va aloca 1 milion de euro din venituri proprii pentru programul „Fii în centru”, un program unic la nivel național, și anume pentru proiecte propuse și implementate de către studenți, proiecte cu o valoare între 50.000 și 100.000 de euro din care valoarea burselor echipei de studenți va fi de 30% din valoarea premiilor. Aceste proiecte vor viza trei priorități: digitalizarea proceselor din universitate, adaptarea procesului didactic la condițiile speciale, inclusiv cele de natură epidemiologică de desfășurare a activității și, de asemenea, optimizarea și aducerea procesului didactic la un nivel specific învățământului actual la nivel global”, a anunțat rectorul în cadrul festivității de deschidere a anului universitar.

Informațiile privind noul program vor fi disponibile de luni, 5 octombrie.

Totodată, conducerea universității a mai anunțat că din acest an este disponibil pe telefoanele inteligente aplicația Student@UNITBV, dezvoltată de studenții universității, unde aceștia vor găsi informații utile personalizate: orar, note, meniu la cantină, regulamente etc., și care le va permite și plata electronică a taxelor. O altă aplicație dezvoltată este numită InfoCovid@UNITBV – unde tinerii pot afla răspunsuri la întrebările legate de pandemia COVID-19.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sălăjenii de la Silvania Bio s-au pus pe angajări

Articolul următor

Barajele din Transilvania vor fi reevaluate

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share