Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Varianta virtuală a Untold, urmărită de 3 milioane de români

Peste 2,9 milioane de români s-au uitat la varianta de internet a festivalului de la Cluj, programată de Anul Nou.

Day One – Începutul au fost show-urile pregătite de Untold pentru noaptea dintre ani și care au putut fi urmărite la televizor și pe canalul de YouTube al festivalului. 2,9 milioane de români au urmărit show-urile și au trecut în noul an alături de artiști din România și străini, inclusiv DJ-ul numărul 1 mondial, David Guetta.  

Cei din fața televizoarelor au putut să vadă concerte special pregătite de Smiley, Inna, Irina Rimes, Horia Brenciu, Grasu XXL. Miezul nopții a fost marcat de un spectacol de artificii de pe Cluj Arena. 2,87 milioane de români s-au uitat cel puțin 1 minut la show-ul de la Pro TV.

După miezul nopții, Guetta a avut un show special de la Paris, de la Muzeul Luvru, gândit special pentru Revelion. Show-ul a fost transmis și pe canalul de YouTube al artistului. Evenimentul a avut și scop caritabil, toți banii strânși fiind donați spre mai multe cauze.

Pe canalul de YouTube al festivalului fanii au putut să urmărească show-uri pregătite special de Nervo, Quintino, Bassjackers, Julian Jordan. Fanii au avut ocazia să împartă același ecran cu artistul favorit prin camerele de zoom. 40.000 de fani s-au pregătit cu ținute speciale și cu șampanie pentru show-ul pregătit de organizatori.

Compania care a inițiat festivalurile de muzică electronică Untold și Neversea va organiza în 2021 un eveniment exclusivist în Marea Mediterană, urmând traseul Roma – Ibiza – Barcelona. Untold Odyssey va avea loc în perioada 9-13 iunie. La bordul vasului de 2.500 de persoane vor urca unii dintre cei mai mari artiști și DJ de pe glob, cu show-uri la festivalul de la Cluj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Studiu: Patru din zece români reușesc să facă economii în pandemie

Articolul următor

Maramureșul își va duce deșeurile în Sălaj și Bihor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share