Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mall-ul Vivo din Baia Mare va fi renovat după “modelul” Cluj

Proprietarul complexului comercial din Maramureș a anunțat declanșarea procesului de renovare pentru o treime din suprafață.

Dezvoltatorul imobiliar Immofinanz va demara, din 1 iunie, un proces de renovare a centrului comercial din Baia Mare. Lucrările vor acoperi 10.000 mp, echivalentul unei treimi din suprafața închiriabilă, şi se vor finaliza în trimestrul IV al anului.

Noua suprafață rezultată în urma modernizării va fi ocupată de un brand de retail alimentar, şi de mărci importante de fashion și sport, unele cu prezență în premieră la nivel local. O parte dintre chiriașii actuali au optat deja pentru extinderea suprafeței ocupate sau pentru ocuparea altor zone din centrul comercial.

„Continuăm să investim pentru a consolida poziția companiei pe segmentele de retail și office. Decizia de modernizare a centrului comercial din Baia Mare are la bază încrederea companiei în potențialul pieței și a regiunii”, a declarat Fulga Dinu, Country Manager al Immofinanz România.

Vivo Baia Mare are o suprafață totală închiriabilă de 32.000 mp. Immofinanz deține pe segmentul de retail din România alte trei centre comerciale amplasate în Cluj, Constanța și Pitești. Acestora li se adaugă parcul de retail Stop Shop Botoșani.

Centrele comerciale deținute și administrate de Immofinanz în România au o rată de ocupare de 98%. În 2019 Immofinanz a derulat un proces similar de renovare pentru centrul comercial Vivo Cluj, iar suprafața modernizată la finalul lucrărilor a fost de 22.000 mp.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cum se schimbă păcănelele în ultima perioadă?

Articolul următor

Fundația Groupe Renault România, în parteneriat cu Dacia, lansează, începând de anul acesta, Bursele de Educație Constantin Stroe

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share